Изработка на сайт за Видео споделяне

Начало » Изработка на сайт за Видео споделяне
Изработка на сайт за Видео споделяне 2017-03-23T01:59:23+00:00

Изработка на сайт за Видео споделяне

сайт за Видео споделяне

Предлагаме Ви изработка на сайт за видео споделяне, подобен на всеобщо известните ни такива youtube, vbox7, voyo и др. Предназначението, което те имат, е да информират, да забавляват, да образоват и развличат аудиторията през свободното ѝ време.

Ние Ви предлагаме качествена изработка, оптимизация и поддръжка на сайта, като условията и периода, в който ще се извършват те, се договаря предварително и двустранно. Броят на страниците, които ще бъдат включени, също се договаря в писмена форма. Разполагате с търсачка, плейър, различни категории и подкатегории, които се определят от съдържанието, което ще качвате. Предоставена е възможност да се коментира и оценява поместеното в пределите на сайта съдържание, да се дава оценка, както и да се премахва всичко нежелано или излишно.

Файловете, които имат видео формат, можете да качвате директно на своя сайт, без да се налага посредничество и преминаването първо през по-горните платформи. Публикувате това, което Вие искате, като спазвате утвърдените правила относно съдържанието и цензурата, които законовата уредба у нас налага. Ключово значение има хостинг пространството, тъй като при изработката на сайт за видео споделяне то трябва да е предвидено в достатъчно голям размер.

Плейърът позволява безпогрешно и незасичащо изслушване/преглеждане на заредените клипове, независимо от техния формат (mp4, full HD и др.).

Темплейтите използвани при изработка на сайт за видео клипове, се индексират много добре от търсачките, което ги прави предпочитани на фона на останалите. Към тях може да се вгради админ система, с която управлението на сайта се извършва с лекота, а редактирането става според личните Ви приоритети и желания.

Ние Ви предлагаме качествена изработка, оптимизация и поддръжка на сайта, като условията и периода, в който ще се извършват те, се договаря предварително и двустранно. Броят на страниците, които ще бъдат включени, също се договаря в писмена форма. Разполагате с търсачка, плейър, различни категории и подкатегории, които се определят от съдържанието, което ще качвате. Предоставена е възможност да се коментира и оценява поместеното в пределите на сайта съдържание, да се дава оценка, както и да се премахва всичко нежелано или излишно

Поискайте оферта

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Използвайки този формуляр, Вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните Ви от този уебсайт.

Заповядайте в нашия офис

Изработка на сайт за Видео споделяне
4.3 (85%) 4 votes