Изработка на сайт за Хотел

Начало » Изработка на сайт за Хотел
Изработка на сайт за Хотел 2018-06-30T16:38:08+00:00

Изработка на сайт за Хотел

При изработката на сайт за хотели съдържанието и структурата им ще бъдат посочени от Вас и изпълнени от нас. Ако имате модел, който Ви е любим и по който да се ръководим, можем да изготвим сходен на него, но да включва актуална информация относно личните Ви занимания, оферти, услуги и предложения. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с нас посредством посочените данни за контакт. Оттам насетне ще бъдат обсъдени всички детайли, които са нужни за правилното функциониране на сайта. Навярно Вие не сте запознати с тънкостите и това не е нужно, защото ние ги сме го овладели до съвършенство.

Какво включва една такава примерна изработка на сайт за хотели:

Категория „За Нас“/“Начало“, в които да представите себе си и предимствата си на фона на останалите в бранша. Категорията може да съдържа колкото подкатегории си пожелаете или да не съдържа нито една. Всичко опира до това какво искате да бъде обществено достояние. Може да включите ръководния екип, развлеченията, които предлага хотелът, конферентните зали, игрищата, процедурите и т.н.

Друга категория може да бъде „Фотогалерия“ с професионално подбрани снимки, които да бъдат Вашето лице и цялостен облик. Не забравяйте, че хората се доверяват на две неща – отзивите и снимковия материал. Можете да включите като самостоятелна секция „Цени“, отделно от нея ‚Контактите“, „Форум“ и др.

сайт за Хотел

Приоритетна за нас и българските управители на бизнес е изработка на сайт за хотели. Дали защото голям процент от БВП (от около 12+%, нарастващ и до  днес) се поддържа именно от третичния сектор, или просто защото посочената дейност има най-благородна почва за развитие у нас, фактите са си факти. Броят на хотелите, разработени и превърнати в привлекателна дестинация за наши и чужди гости, не може да бъде посочен. Но вярваме, че всички управители, които са взели на сериозно своята работа и тази на десетките служители, за чиито заплати отговарят, са се погрижили и за представителен сайт.

Немислимо е развитието на каквато и да е търговска дейност, без да е оповестена на света посредством сайт, блог, магазин или някакъв друг вид платформа. Няма как да говорим за прогрес на туризма и туристическите обекти, без те да са опрени на стабилна основа. Такава основа е именно качествено изработеният сайт-не само според нас, а и според целия свят. Всичко, което желаете да бъде включено, ще намери място на Вашата страница. Всичко, което искате да бъде скрито, ще бъде недостъпно за любопитните очи.

Предлагаме Ви различни модули, различен облик, индивидуална функционалност. Информация за посочените можете да получите единствено ако се свържете с нас и се доверите на нашите умения и знания.

Поискайте оферта

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Използвайки този формуляр, Вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните Ви от този уебсайт.

Заповядайте в нашите офиси

ОФИС СОФИЯ

София 1612, Красно село, Бул. Цар Борис III, N99-101,
(в локалното платно, в посока Център)
Телефон: +359 889 473 168


ОФИС ВАРНА

Варна 9000, бул. Сливница №5,
етаж 2, офис 2
Телефон: +359 885 780 750


Email: office@webnime.com

Изработка на сайт за Хотел
5 (100%) 2 votes