Изработка на сайт

Какво Ви предлагаме

Една от основните дейности, с които се занимаваме, е изработка на сайт. Имаме амбицията всеки наш дизайн да изглежда като истински шедьовър, тъй като разбираме, че това е важно за Вас и Вашия бизнес. Освен красиви, сайтовете ни са още динамични, с куп възможности и пригодени за всички видове мобилни устройства.

Ние се съобразяваме с изискванията, които имат нашите клиенти, разбираме техните желания и им даваме насоки и предложения за сайта, с който желаят да се сдобият. По този начин съвместно изграждаме цялостната представа как накрая би трябвало да изглежда той. Ако имате добра идея, ние ще я превърнем в реалност.

WebniMe

В практиката си до сега ние се ръководим от следните принципи:

  • Определяме среща с клиента, където обсъждаме какъв сайт желае, с какви функции да разполага, на какъв език да бъде и т.н. Ние, от своя страна, предлагаме различни модули, притурки, опции и др.
  • След като договорим с клиента параметрите за изработка на сайт, изготвяме оферта, която му изпращаме по имейл до няколко дни след срещата.
  • Ако клиентът се съгласи с офертата, подписваме договор, като той заплаща половината от договорената цена, а ние се заемаме с изработката на сайта.
  • По време на създаването на сайта ние поддържаме постоянна комуникация с клиента, за да се уверим, че всичко е такова, каквото той желае. Ако ли пък не, то тогава да можем да го коригираме своевременно.
  • След като приключим с проекта, клиентът заплаща остатъка от договорената сума и получава всички пароли за достъп.

Ние му казваме “Изработка на сайт до ключ”, а клиентът „Добре свършена работа!“

Какво е важно при уеб дизайна?

Уверяваме Ви, че, освен визуално издържани, ние изработваме добре структурирани и SEO подготвени сайтове. Всеки един съдържа основните изисквания по кода, който Google и останалите търсачки изискват – правилно използвани H-titles, urls, robots.txt, Sitemap, Responsive design и т.н.

Ние разбираме, че сайтът Ви е не само Вашата визитка пред света. Той е място, което трябва високо да се оценява както от потребителите, така и от уеб браузърите.

Изработка на сайт, https://webnime.com
Какво още Ви предлага уеб агенция WebniMe?

Редизайн за вече съществуващ сайт

Практиката ни е същата, както при Изработка на сайт.

След съвместна консултация ние ще Ви насочим най-правилно към това, което би било добре за Вашия сайт.

Мобилна версия за сайт

Към нас се обръщат клиенти, които вече имат изработени сайтове, но търсят помощ, понеже сайтовете им не са пригодени за мобилни устройства, което е едно от последните и най-важни изисквания от Google след масовото навлизане на таблети и смартфони.

Важни фактори за добра изработка на сайт

Като се има предвид, че в днешно време повечето продажби се извършват през Интернет, то бъдете сигурни, че и Вашият бизнес ще се нуждае от уеб сайт. Това обаче не е достатъчно. Ако искате наистина да печелите, то тогава ще трябва сайтът Ви да е лесно откриваем в търсачките. А как става това? - Със SEO оптимизация.

Предлаганата от нас изработка на сайт включва само оптимизация за кода. В услугата не влиза оптимизация за страниците и тяхното съдържание (освен ако не е договорено друго с клиента).

Качественото, полезно и оригинално съдържание е главният фактор при SEO оптимизацията. То съставлява 80% от нея. Уверете се, че текстовете Ви са обемни и съдържат главните ключови думи и фрази, по които искате да Ви открива Вашaтa целева аудитория в Интернет. Ако нямате такива, ние предлагаме и SEO копирайтинг услуги >>>

Изработени сайтове

Преди да пожелаете да работим съвместно, разгледайте завършените ни ПРОЕКТИ, както и техните мобилни версии през телефона или таблета си. Те най-точно ще Ви дадат оценка за нашата работа. Времето за изработка на сайт отнема близо месец освен ако няма някои по-специални изисквания относно параметрите му. Предлагаме и изработка на блог.

Цена за изработка на сайт

По-долу можете да откриете цени във всеки един от изброените сайтове. Всяка Изработка на сайт отнема различно време и обем работа, затова и цените са различни.

изберетеИзработка на сайтове

от WebniMe

СТАНДАРТНИ САЙТОВЕ

ВИЖ ПОВЕЧЕ

ОНЛАЙН
МАГАЗИНИ

ВИЖ ПОВЕЧЕ

УЕБ
ПОРТАЛИ

ВИЖ ПОВЕЧЕ

TOP