Изработка на One-Page Уеб сайт от WebniMe

Кой поръчва изработка на One-Page уеб сайтове?

Изработка на One Page сайт София

Изработка на one page сайт

One page сайт може да съдържа важна информация за продукт, марка или услуга. Такъв уеб сайт има динамичен изглед, може да съдържа дори меню, но цялото му съдържание е събрано на една страница.

Доста фирми използват One Page за превод на основната и най-важна информация относно услугите и продуктите, които предлагат. Те се слагат на под-домейн на техен съществуващ сайт и изглеждат по следния начин:

en.website-name.com

Ето един наш подобен завършен проект >>> ТУК

Използването на One-Page е доста ефективно. Изработката им не струва скъпо, лесни са за поддръжка и оптимизация. В тях може да се публикува всякаква информация – видео, изображения, да се поставят банери, слайдери, платени реклами и т.н.

Отделно, всеки един наш изработен сайт е пригоден за отваряне във всички мобилни устройства (има Responsive Design) и е оптимизиран по кода (alt и meta тагове, H-заглавия, sitemap, robots.txt и др.)

one_page_web_design

Цена за изработка на One Page уеб сайт

Цената за изработка на One Page е 199лв. без ДДС, като в нея влиза стандартен пакет, без допълнителни екстри. Целият текстов, снимков и видео материал се предоставя от клиента. При желание, могат да се добавят допълнителни модули, функции и екстри, които вдигат цената, но тя се уточнява допълнително с поръчителя.

За повече информация се свържете с нас.

Форма за бързо запитване

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Използвайки този формуляр, Вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните Ви от този уебсайт.

Изработка на One-Page уеб сайт
5 (100%) 34 votes