SEO Копирайтинг Услуги

seo копирайтинг услуги софия www.webnime.com

seo копирайтинг услуги

SEO копирайтинг е техника за писане на текстове по такъв начин, че те да бъдат индексирани от алгоритмите на търсачките и съответно изкарани на по-горни позиции в резултатите им. Важно е обаче съдържанието им да не бъде копирано от друго място, а да бъде изцяло оригинално. Първите резултати, които Ви излизат в Google, са най-често на такива сайтове, чието съдържание е написано от SEO копирайтър или поне от човек, отдаден изцяло на темата. Във втория случай обаче става дума за ужасно дълго съдържание и огромен обем на информация.

SEO копирайтинг е препоръчителен за бизнес сайтове, които предлагат или продават определени продукти или услуги. В тези случаи, целта на SEO Копирайтъра е с думи да убеди читателя да си закупи точно тези стоки. Като умел търговец, той Ви уверява, че в момента имате нужда точно от това и че то би решило всичките Ви проблеми. Такъв текст създава желание, примамва и в крайна сметка превръща читателя в купувач.

Един добър SEO копирайтър трябва да има и добре изградена маркетингова стратегия, насочена към точно определена целева група, така че написаното съдържание да достигне до правилното място и да се вижда само от хора, които биха били потенциални клиенти.

Пример за насочен копирайтинг:

Желаете ли да да Ви забележат?

А знаете ли, че първото впечатление е най-важно?

Тогава трябва в първите няколко секунди да грабнете интереса на читателя, за да може той да запомни това, което му предлагате.

А това, което ние Ви предлагаме е SEO копирайтинг от WebniMe.“

Вече няма как да забравите, нали?

Ние създаваме проучено и целенасочено съдържание. Ние можем да Ви помогнем да развиете собствения си сайт в един голям онлайн ресурс. Ние ще привлечем нови посетители, които могат да се превърнат в потенциални нови клиенти.

А Вие?

Вие ще увеличите доходите си.

SEO копирайтинг, https://webnime.com

SEO копирайтинг

Важно е съдържанието на един текст да бъде добре изградено, с ясно послание и по възможност – граматически правилно написано. Така ще оставите у клиента впечатлението, че това, което предлагате съдържа нужната информация и би могло да бъде наистина добра инвестиция.

И все пак това е само чист копирайтинг.

При SEO копирайтинг се използват методи и техники, които наблягат на точно определени ключови думи и фрази, така че те да се забележат не само от читателя, а и от алгоритмите на търсачките. По този начин, Вие указвате, че имате оригинално и целенасочено съдържание, което би дало на потребителя нужната информация. Така създадени и оптимизирани, тези текстове се индексират по-нависоко от тези, които са написани просто ей така.

Цени за SEO копирайтинг услуги

Цената за обикновен текст е 15лв. Той съдържа минимум 300 думи.

Цената за оптимизиран текст е 25лв. Той съдържа избраната ключова дума или фраза, мета тагове, H-заглавия, изходящи линкове и други атрибути. Текстът е минимум 300 думи.

За повече информация се свържете с нас.

Обикновен текст

15лева с ДДС
  • минимум 300 думи

Оптимизиран текст

25лева с ДДС
  • минимум 300 думи

Важно!

  1. В един текст оптимизираме само една ключова дума или фраза.
  2. Не пишем съдържания за сайтове за възрастни и подобни.
  3. Оптимизиран текст не означава оптимизиран сайт. За да може един оптимизиран текст да се появи в първите резултати на търсачките е нужно самият сайт да е оптимизиран, както и обратното. Повече за SEO оптимизация >>>

Какво се изисква от Вас?

От Вас се изисква единствено да ни зададете желаната ключова дума или фраза.

Ако искате ние да публикуваме текста на сайта Ви, то тогава ще ни бъде нужен и достъп до админ панела.

Защо Ви е да наемете професионален копирайтър от WebniMe ?

seo копирайтинг услуги софия www.webnime.com

seo копирайтинг услуги

Най-вече, защото ще спестите време и пари. За нас не съществуват малки или големи компании, или малък или голям бизнес. Нашите опитни професионалисти пишат по начин, който е насочен към Вашата целева група. Така се постигат резултати. Ние даваме смисъл на Вашето послание, което с лекота достига до потенциалния клиент. И запомнете… ние намираме точните думи!

SEO Копирайтинг услуги
5 (99.49%) 79 votes