office@webnime.com

СЪЗДАВАНЕ НА ВИДЕО СЪДЪРЖАНИЕ

Дигиталният маркетинг се променя от видео съдържанието

Видео съдържание, https://webnime.com

Видео съдържанието е страхотен и модерен начин да представите Вашия бизнес, бранд или идея. Показва същността по уникален, интригуващ и изчерпателен начин. Ние сме готови да Ви разясним всичко необходимо и да Ви запознаем с малките детайли. Доста маркетингови агенции все по-често започват да се възползват от целия функционален спектър на видео съдържанието, за да могат по-добре да ангажират, да образоват и да постигат поставените си цели по един наистина интересен начин. Все по-често се наблюдават сериозни инвестиции във видео съдържанието. То се разпространява лесно чрез различните дигитални маркетингови канали - от Вашия уеб сайт до социалните мрежи.

Целта на видео съдържанието е да се насочи към конкретна целева група и да може да я привлече към Вашия бранд. Важно е посланието, което ще бъде предадено и структурата на самото съдържание. Ние сме готови да Ви запознаем с всички основни стъпки, които са Ви необходими. Ще утвърдим мнението Ви, за да можете да превръщате идеите си в реалност. Посланието, което слагате във видео съдържанието определя Вашата целенасоченост и прецизност. Изразете Вашата идея пред аудиторията си по най-точния и запомнящ се начин.

 

Изградете лоялност във Вашите клиенти

Видео съдържанието се отличава с това, че цели да създаде лоялни клиенти, които да търсят Вашия бранд и да го препоръчват. Да получават достъпна и интересна информация, представена по забавен и креативен начин. Видеото може да бъде обучително, така то ще привлече хората и ще ги накара да го паузират или пускат няколко пъти.

Обогатете присъствието си в Интернет и социалните мрежи

Представяме Ви някои видове видео съдържание:

  • Gif файлове – Ако нямате професионални умения, това е идеалното решение за Вас. Може да ги създадете с Photoshop. Необходими са Ви няколко снимки или мини клип и Вашата уникална идея.
  • Slide show – Лесно е за изработване. Можете да обединявате няколко снимки в една поредица и по-този начин да се постигне динамично съдържание. Социалните медии (най-често Facebook) дават на брандовете тази възможност.
  • Live Streaming – Можете да излъчвате на живо това, което се случва около Вас. Бъдете актуални. Снимате с телефона красивите емоции около Вас и ги споделяте с Вашите приятели и познати.
  • Влог – Това е страхотен начин да рекламирате продуктите си, но се изисква повече ресурс и постоянство. Влогът е поредица от видеа, в които обяснявате неща или коментирате актуални теми. Необходимо е постоянство.
  • Уебинар – Чрез тях имате възможност да разкажете нещо интересно пред определена аудитория. Трудно е да се организира уебинар, понеже е необходимо да се изисква участието на повече хора.
  • Анимация – Това е страхотен начин, чрез който може да привлечете повече хора към Вас и Вашия бизнес. Има различни видове анимации, някой може да направите сами, а за други се изискват сериозни познания и професионализъм.
  • Продуктово ревю – Представете Вашите продукти и увеличете трафика към сайта Ви. Чрез продуктовото ревю сте полезни на хората, които търсят информация за конкретния продукт.

Свържете се с нас още днес

Рекламирайте чрез Видео съдържание.
Нека заедно обсъдим подробно детайлите. Ще се радваме да работим съвместно!

Очакваме Ви.

TOP