Фирма за изработка на сайт

„Уебниме“ ООД (ЕИК: BG204456042) е българска фирма за изработка на сайтове, SEO оптимизация и онлайн маркетинг, с офиси в гр. София и гр. Варна. Работим по договор с точно описано задание на проекта. Можете да ни изпратите запитване на office@webnime.com, а ние ще Ви върнем обратно ценова оферта и срок за изпълнение.


Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Използвайки този формуляр, Вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните Ви от този уебсайт.

Webnime - фирма за изработка на сайт

Webnime – фирма за изработка на сайт

Защо да изберете професионална фирма за изработка на сайт?

Изработка на сайт София, фирма за изработка на сайт

Един лошо изграден уеб сайт може да бъде вреден за Вашия бранд като цяло, не само защото това е първото нещо, което Вашите потенциални клиенти виждат за Вас онлайн, но и защото по тази „онлайн визитка“ те съдят за Вашия стил и начин на работа. Сайтът е Вашият представител на пазара и Вашата директна връзка с клиентите. Ето защо той трябва да отразява само най-доброто за Вас и Вашата компания. Това е и основната причина, поради която трябва да се обърне внимание на неговото изграждане, както и всичко останало, свързано с изработката му, за да сте сигурни, че ще изпратите правилно послание и визия на Вашата целева аудитория. За целта, наемането на професионална фирма за изработка на сайт е най-доброто уеб решение, което можете да вземете, поради следните причини:

Фирмата за изработка на сайт може да Ви предложи функционален сайт

Нищо не е по-ценно от това да имате уеб сайт, който е изцяло проектиран за специфичните нужди на Вашия бизнес. Именно това фирмата за уеб дизайн ще направи за Вас. Добрите уеб дизайнери и разработчици на сайтове изслушват внимателно Вашите нужди и отделят време, за да разберат за какъв точно бизнес става въпрос, преди да Ви предоставят своите услуги. Освен това не е изключено и да Ви предложат допълнителни възможности. Благодарение на тях ще можете да разполагате с по-голяма функционалност и развитие на бизнеса, независимо от това дали само давате информация на интернет потребителите си или осъществявате онлайн търговия.

Фирмата за изработка на сайт ще обърне внимание на визията на сайта

изработка на сайт, фирма за изработка на сайтТова, което Вашите клиенти виждат на сайта Ви определя Вашата професионалност. Всеки един детайл – цветове, фонтове, изображения, заглавия, текстове и т.н. се подбира внимателно, за да може да привлече вниманието на потребителя и да го задържи възможно най-дълго. Правилната им подредба и организация на страниците дава добра навигация на потенциалните клиенти, предоставяйки лесен и бърз начин за откриване на желаната информация или продукт.

Фирмите за уеб дизайн са наясно с най-новите тенденции при изработката на сайтове

Интернет е постоянно променяща се глобална система. Обикновените хора могат и да не знаят какви например са последните изисквания на Google или най-новите тенденции при уеб дизайна. Но фирмите, занимаващи се професионално с изграждането на сайтове, със сигурност знаят това. Така че, избирайки доверена фирма за изработката на Вашия уеб сайт, можете да бъдете сигурни, че ще получите най-новото и модерно в света на уеб дизайна. Като пример Ви даваме съвместимия мобилен дизайн (responsive design). След навлизането на смарт телефоните и таблетите е задължителен за всеки сайт, ако желаете той да се зарежда правилно на тези устройства. Така, не само че подобрявате ефективността на сайта си, но и изпреварвате конкуренцията си.

Фирмата за изработка на сайт и уеб дизайн може да ви предложи и други услуги

Освен изграждане на привлекателен уеб сайт, предназначен именно за Вашия бизнес, уеб дизайнерът може да Ви гарантира, че той е SEO съвместим. Това означава, че е лесно откриваем за търсачките. Оптимизацията на кода е крачка към по-висок трафик към сайта Ви и по-високо позициониране в уеб браузърите. Освен това, фирмите занимаващи се сериозно с уеб дизайн могат да Ви предложат изгодни хостинг планове или онлайн маркетингови стратегии. Те са неизменна част от поддръжката и развитието на всеки един уеб сайт. Правилният избор на фирма за изработка на сайт може да разкрие пред Вас пълния потенциал на едно всестранно решение.

Webnime е фирма за уеб дизайн в София, която предлага на своите клиенти широка гама от услуги за изграждане, поддръжка и оптимизация на сайтове. Нашите уеб дизайнери могат да Ви предложат цялостни решения за всички Ваши нужди онлайн.

Как да изберете най-подходящата фирма за изработка на сайт в София?

Има различни фактори, които ще Ви помогнат да изберете най-подходящата фирма за изработка на сайт. Интернет е наводнен с фирми, които предлагат най-различни услуги. Вие обаче трябва да сте достатъчно внимателни и да изберете фирма, която наистина ще Ви предложи най-доброто срещу бюджета, с който разполагате.

Кое е основното, което трябва да търсите преди да наемете фирма за за изработка на сайт?

Разгледайте портфолиото на фирмата

уеб дизайн портфолиоТова е най-лесният и бърз начин да разберете как работят и какво предлагат. Можете да получите някои от отговорите на въпросите си, като това дали Ви харесва стилът на уеб дизайна, с какви функции разполагат сайтовете, дали се зареждат на мобилни телефони и т.н.

Проверете цената за изработка на сайт

Наистина е необходимо да се направи задълбочено търсене за цените на услугите, предлагани от фирмите. Има компании, които предоставят услуги на ниски цени, но има и такива, които излизат бая скъпо. Някои фирми заблуждават клиентите си с първоначални евтини промоции. Такива сайтове в последствие излизат двойно по-скъпо със създаването на всеки отделен детайл, без който обаче сайтът не би бил функционален. Разберете дали фирмата има дневни ставки или заплащане на час работа.

Проверете квалификациите и уменията на уеб дизайнерите във фирмата

Може да се разпитате какви са уменията на програмистите, какво са завършили, с какви системи работят, дали правят SEO оптимизация, графичен дизайн и т.н. По този начин ще добиете обща представа за качеството на предлаганите услуги. Така ще се уверите, че уеб дизайнерите са компетентни и ще получите желаните резултати.

Това са някои от основните съвети, които можем да Ви дадем, свързани с избора на фирма за изработка на сайт. Не се спирайте на първия срещнат уеб програмист. Потърсете няколко варианта. Персонализирайте Вашите желания и дайте ясна представа какво точно желаете. Така ще сте наясно за цялата работа по създаването на сайта, както и за времето и парите, необходими за изработването му.

изработване на сайтове, фирма за изработка на сайт

Webnime – фирма за изработка на сайт

Можете също така да попитате Вашите приятели дали познават добър уеб програмист или дали са работили с професионална фирма за изработка на сайт. Хора с предишен опит могат да Ви ориентират, да Ви посъветват или да Ви обяснят какво точно да очаквате.

Как да избегнете комерсиалното при уеб дизайна?

Уеб дизайнът е изкуство. Понякога обаче, уеб разработчиците монотонно създават сайтове подобни на вече изработени проекти. Колкото и професионално да изглежда един сайт, творческата потенциалност на уеб дизайнера винаги е очевидна – избор на оформления, шрифтове, цветове, изображения и т.н. Въпреки това, избягването на комерсиалното не винаги е възможно. Ето няколко съвета, които ще намерите по-долу, за да избегнете еднообразието когато става въпрос за уеб дизайн.

Честото използване на плосък дизайн

Един от основните елементи на модерните сайтове е плоският дизайн. Да, факт е, че повечето уеб дизайнери го използват. Плоският дизайн има както много положителни, така и доста отрицателни аспекти. Въпреки това, не е разумно да се прилага безразборно, само защото всеки втори уеб дизайнер го използва. Ще бъде доста разумно от Ваша страна да изучите нуждите на собствения си бизнес внимателно, преди да подходите към избор на дизайн. Същото важи и за Photoshop и Sketch. На техническо ниво, ефективният дизайнер трябва да бъде в състояние да разбере положителните и отрицателните аспекти на двете програми в съответствие с нуждите на дейността, с която се занимавате.плосък дизайн, фирма за изработка на сайт

Плъзгащи се банери: Ще бъдат ли толкова ефективни в бъдеще, колкото са в момента?

Напоследък доста се изговори за плъзгащите се банери. Много от уеб дизайнерите използват тези привличащи вниманието изображения. Те са подкрепени със закачливи етикети, линии и ярки цветове. През последните години, обаче, тенденциозно се забелязва, че посетителите на уеб сайтовете предпочитат по-малко отрупани страници, с по-изчистен дизайн. Уеб разработчиците обаче продължават с тази конкретна практика, не само по свое усмотрение, но и по желание на собствениците на сайтовете, които виждат потенциална печалба в банерите.

Стандартен фонт

Уверете се, че уеб дизайнерът е готов да избяга от комерсиалното. Проучете добре многобройните стилове, фонтове и иконки преди да се стопирате на избраните. Обща практика е да се използва Font Awesome в комбинация с блестящи икони. А, това е и мястото, където повечето от уеб дизайнерите прекаляват – съвсем общо казано. Иконките определено са един от най-забележителния начин за установяване на идентичността на категория, марка или услуга. Въпреки това, не е редно да има място за произволни флаш-бляскави бомби в името на това просто „да изглежда бляскаво“.

Разгледайте подробно сайта ни , за да разберете и научите повече за уеб дизайна и цялостната работа по изработката на един уеб сайт. Очаквайте да получите най-полезната и достоверна информация. Бъдете сигурни, че когато става въпрос за Webnime, Вие ще получите най-доброто. Не само защото сме една от водещите фирми за уеб разработки в България, но и защото ценим Вашето мнение, време и инвестицията, които влагат в създаването на проект.

Някои от най-новите тенденции в уеб дизайна

Замисляйки се сега, човек може да погледне назад във времето и да види как бързо еволюира техниката, програмирането и интернетът като цяло. Освен, че ще почувства малко носталгия, човек ще изпита и надежда за това, което предстои за в бъдеще. При уеб дизайнът е същото – непрекъснато се случва някаква динамична промяна. Разликата във визията може да бъде впечатляваща, особено ако се направи сравнение между начина, по който старите интернет сайтове са изглеждали някога и сегашните или пък функциите, с които са разполагали и тези, които имат в момента. Въпреки че много иновативни уеб решения са тествани във времето, само няколко нови елемента, успяха да се отличат и да задържат своите позиции, доказвайки ефективността си.

Бутон за скролване

Навремето, ако искахте да се придвижвате нагоре-надолу по страницата, или използвахте скролера на мишката, или щракахте на страничната лента за превъртане. Понякога на страниците имаше бая дълги текстове и отнемаше време, за да стигнете обратно горе. В последните години обаче, добрите уеб дизайнери вграждат скролер бутон на всяка по-обемна страница и така спестяват време и усилия на потребителите. В съвместимия дизайн, предназначен за мобилни устройства е също добре да има този скролер бутон, иначе е възможно пръстът на потребителя да се схване от постоянното преминаване нагоре-надолу по екрана. Модерните сайтове вече имат по-малко неща, върху които да щракате. Използват се и превъртащи области, за да може максимално много да се улесни потребителя при използването на сайта.уеб бутони

Дизайнерски бутони

Огромен напредък се забелязва и във визията и дизайна на бутоните. Прозрачни, опростени и по-естетични бутони завладяват мрежата. Тази специална техника на дизайн отнема фокуса на посетителя от менюто и позволява по-големи фотографски райони да бъдат показани, като слайдери, изображения или текстови прозорци.

По-големи площи за съдържание

Докато горен и долен колонтитул бавно се отправят към изчезване, областите, предназначени за съдържание стават все по-широки и по-високи. Рамката на един сайт постепенно е загубила интереса на аудиторията, затова уеб дизайнерите се фокусират върху качеството на съдържанието, както и размерите на дисплея. В момента персонализираните, уникални изображения и тяхната максимална ширина са задължителни за един модерно изглеждащ уеб сайт.

Material Design vs. Плосък Дизайн

Първоначално разработен от Google, Material Design бавно се замества от плоския дизайн, чрез комбиниране на плоски елементи от дизайна с анимация, градиенти и 3D елементи за по-богато потребителско изживяване. Вдъхновени от хартията и мастилото, съвременните уеб дизайнери ще ни донесат истинска наслада за очите, благодарение на простота и взаимодействието, което върви в синхрон при плоския дизайн. Той все по-добре се интегрира в световен мащаб, тъй като изглежда добре на всеки един десктоп, независимо дали говорим за компютър, таблет или смарт телефон.

Инфографики

Сливането между интерактивността и полезната информация прави всеки учебен процес по-забавен. Инфографиките набраха популярност през 2014 г.  Към момента все още не са я изгубили. Вместо да гледате статични, информационни изображения или текстове, сега можете да изпитате хоризонтално превъртане на интерактивни диаграми и твърди данни. Инфографиките се използват успешно в уеб дизайна. Те ангажират потребителите да обърнат внимание на даден продукт или информация.

Като тенденция при изработването на сайтове, тяхното тълкуване от различните уеб дизайнери може да се различава. И все пак, старите елементи на уеб дизайн продължават да бъдат интегрирани в съвременните естетически принципи. Само времето ще покаже дали инфографиките се отправят към елиминиране или могат да продължават да се адаптират и еволюират.

Webnime е фирма, високо призната и оценена за услугите, които предлага. Професионалният уеб дизайн и изработка на сайт, които създаваме е съобразен не само с потребностите на бизнеса на клиента, но и с най-новото и модерното в света на програмирането.

Ако търсите едно изключително уеб присъствие или какъвто и да е онлайн проект, то ние сме насреща. Свържете се с нас и ние Ви гарантираме, че ще получите разумна оферта за доверието, което ни оказвате.

Още информация за WebniMe – фирма за изработка на сайт в София

Фирма за изработка на сайт
Оценете тази страница