office@webnime.com

Изработка на Блог от WebniMe

Някои хора се чудят каква е разликата между Уеб сайт и Блог… На пръв поглед такава няма. До момента, в който се схване цялостната идея – тогава различията стават много.

Блогът представлява уеб презентация, подобна на стандартния сайт, където авторът има възможност да борави с цялото съдържание, да го презентира както пожелае, да добавя най-различни текстове, фотографии, видео материали в категории, които сам е избрал и дефинирал. Това определя огромната разлика с обикновения сайт, който съдържа конкретна информация. Блогът има възможността с течение на времето да се превърне в огромен уеб ресурс и да бъде посещаван от изключително голям брой посетители.

Основното и най-важно нещо при Блога е неговото съдържание. То трябва да бъде интересно и любопитно за читателите. И не само това… Редовното постване Ви гарантира повече посетители.

Блогът представлява и един вид Социална мрежа, където можете да развивате добра комуникация с читателите посредством коментарите, които оставят. Това се отнася и за останалите Блогъри, с които споделяте общи интереси. Те могат да следят Вашия Блог, а Вие – техните.

Печелене на пари от Блог

Изработка на блог, https://webnime.com/

Как се печели от Блог?

Много хора използват Блога като средство, което носи допълнителни доходи. Как става това?

След като се публикува интересен текст, който е оптимизиран за търсачките и се индексира на челни позиции (в Google например), към тази страница се добавят прозорчета с платени рекламки, свързани по значение с темата на текста и всеки, който кликне върху тях, пълни сметката Ви с пари. Това е така, в случаите когато използвате Pay Per Click реклама.

Ако пък намерите директни спонсори, които искат да сложите тяхна реклама в Блога си под формата на банер например, то тогава сте улучили шестица от тотото.

За да имате един наистина реален доход от Блога си, е нужно да имате голям брой посетители. Те се привличат с интересно, оригинално съдържание и Интернет маркетинг.

Ако, да речем, имате 1000 посетители дневно и дори само 50 от тях кликват на рекламки, то тогава месечно бихте си докарвали поне около 50лв. А помислете, ако имате повече кликвания….

WebniMeИзработка на Блог

За повече информация можете да се свържете с нас на следните телефони:

София +359 889 473 168
Варна +359 885 780 750

Нашите Блогове са модерни, динамични и SEO подготвени. Всеки един създаден Блог има Responsive Design, т.е. съвместим е с всяко едно мобилно устройство, което е и едно от последните изисквания на търсачките.

Дизайнът на Блога е съобразен с желанията и нуждите на клиента. Той може да изглежда наистина уникално, а в същото време да бъде лесен за навигация и привлекателен за окото на обикновения посетител.

Блогът, подобно на обикновения сайт, има възможност за добавяне на различни модули и за подобряване на цялостната му структура. В един Блог можете дори да интегрирате цял Онлайн Магазин.

Цена за изработка на Блог

  • Блог
  • По договаряне
    per
  • Responsive Design
  • SEO подготвен

Цената за стандартна изработка на Блог е по договаряне. При уточняване на всички параметри и постигане на съгласие се подписва договор за изработка. Възможно е добавянето на всякакви функци, без ограничения.

За повече информация се свържете с нас или ни посетете на място, в някой от офисите ни.

Можете да ни изпратите и запитване за оферта посредством формата по-долу.

Изработка на блог, https://webnime.com/
TOP