Изработка на Визитка уеб сайт

Начало » Изработка на Визитка уеб сайт
Изработка на Визитка уеб сайт 2017-03-23T01:59:24+00:00

Изработка на Визитка Уеб Сайт от WebniMe

Изработка на Визитка уеб сайт София

Изработка на Визитка уеб сайт

Уеб сайтовете тип Визитка представляват малки уеб ресурси, чието съдържание изпълнява информационна функция. Подобно на One-page сайтовете, те също се състоят от само една страница, на която се публикува цялото съдържание. В него може да бъде включено видео, изображения и други файлове, с които информацията да бъде представена по-добре. Освен статични, сайтовете тип Визитка могат да бъдат и динамични, т.е. в тях да бъдат интегрирани движещи се слайдери, банери, бутони и т.н.

Много често ни задават въпроса дали сайтовете тип Визитка могат да бъдат оптимизирани.

Отговорът е ДА! Избирайки добър SEO специалист, Вашият сайт може да заеме челни позиции в търсачките по точно определена Ключова дума или фраза. По този начин много сайтове печелят пари от реклама, без да влагат големи инвестиции в изработката, поддръжката и оптимизацията на сайта.

Сайт визитка - HTML

Сайт Визитка – HTML

 Цена за изработка на Визитка уеб сайт

Всъщност сайт Визитка представлява една HTML страница.

Точно поради тази причина и цената е сравнително ниска – 99лв. без ДДС.

На такъв сайт можете евтино, удобно и ефективно да представите себе си, определен продукт или дейност, с която се занимавате.

Естествено, ние можем да Ви изградим и динамичен сайт, изработен върху определена платформа (например WordPress). В този случай обаче цената ще е различна, тъй като всяка платформа предлага Административен панел за лесно управление на сайта, възможност за добавяне на различни модули, плъгини, а и един такъв сайт може много лесно от една страница да се превърне в нещо много повече от Визитка. Целият текстов и снимков материал се предоставя от клиента, а ако той няма такъв, то ние можем да го създадем.

HTML сайт Визитка

99лева
  • 1 страница
  • Responsive Design

Не губете време, а се свържете с нас

Ако сте заинтересовани, можете да ни изпратите запитване, в което да посочите какви изисквания имате, какво желаете да представяте на сайта, с какви функции да разполага, а ние ще Ви изпратим обратно ценова оферта. Разбира се, можете да заповядате и в офиса ни, където да обсъдим всички детайли.

За повече информация относно изработка на Визитка уеб сайт можете да се свържете с нас на посочените телефони, както и чрез формата за обратна връзка.

Изработка на Визитка уеб сайт
5 (100%) 5 votes