office@webnime.com

Изработка на Онлайн Магазин БИЗНЕС

Онлайн магазин БИЗНЕС е предназначен за среден бизнес, който се нуждае от динамичен уеб сайт, съдържащ опции и възможности за извършването на интернет търговия, и не само.

Какво съдържа БИЗНЕС пакета?

За разлика от онлайн магазин СТАРТ, където има само един основен дизайн, тук Вие можете да избирате от множество красиви, модерни и оригинални Темплейти. Това ще бъде и първата стъпка към изграждането на собствена идентичност и брандиране на дейността, с която се занимавате.

Броят на Категориите и Продуктите е неограничен, т.е. можете да създавате толкова, колкото си поискате. Нашите разяснителни демо видеа, които са вградени в системата, ще Ви помогнат лесно и сами да се справите с тази задача. Ако изберете този пакет, ние ще Ви помогнем със създаването на основното меню, както и категориите в него, но след време, ако решите да ги променяте, няма да има нужда да наемате отново специалист, а ще можете да се справите сами.

За онлайн търговията е важно не само съотношението продукт-цена, но и гъвкавостта на бизнеса. В този пакет ние даваме възможност на всеки онлайн магазин да предлага на своите клиенти различни Промоции и Количествени отстъпки, не само за всеки продукт по отделно, но и според категоризиращите го филтри и опции (размер, брой, цвят, доставка и т.н.), които също са неразделна част от Бизнес пакета.

Responsive design

Всеки един уеб сайт, създаден от нас (било то стандартен сайт, онлайн магазин или уеб портал) има Responsive design . Това означава, че е  съвместим с всяко едно мобилно устройство. Напълно логично за времето, в което живеем, както и наложително според изискванията на търсачките за по-добро оптимизиране на сайта.

Изработка на онлайн магазин Бизнес, https://webnime.com/
NB!

Оптимизация на онлайн магазина

Що се отнася до SEO оптимизацията, тя е съвсем различно направление от уеб дизайна, въпреки че се намират в една област. Ние, разбирайки нуждите на бизнеса, сме напълно наясно с това. Поради тази причина, БИЗНЕС пакета, който Ви предлагаме, включва и основен On-Page SEO (Вътрешна оптимизация). Това ще рече, че ще изградим Sitemap.xml и robots.txt, които ще помогнат на Google и останалите търсачки по-лесно да индексират и класират сайта Ви.

Освен това ще създадем meta описания, meta и alt тагове на основните категории, съдържащи важните за Вас ключови думи и фрази. Това обаче е само първа стъпка към оптимизацията. За да имате висок трафик, е нужно най-вече да имате оригинално съдържание, както и поотделно оптимизиране на всяка страница, било тя категория, продукт или публикация.

Цена за изработка на Онлайн Магазин Бизнес

 • Онлайн Магазин БИЗНЕС
 • Цена по договаряне
  per
 • Избор от множество темплейти
 • Responsive design на магазина
 • Неограничен брой продукти
 • Неограничен брой категории
 • Промоции и Количествени отстъпки
 • Атрибути и Филтри
 • Бонус точки и Афилиейти
 • Разширена Администрация
 • Видео Уроци
 • Основен On-Page SEO
 • Автоматичен WaterMark Модул
 • Вграден Модул за Доставка

Какво още предлагаме?

Администрацията на Онлайн магазин Бизнес е разширена и изключително лесна за употреба. От нея ще можете да следите всички статистики, поръчки и осъществени покупки, от което да направлявате и бизнеса си. Във всеки един момент ще знаете кои продукти са най-разглеждани, най-продавани, най-оценявани и т.н. Ще можете да въвеждате данни за клиентите, да създавате черни списъци, да предлагате Афилиейт програми и много други неща. С няколко думи – Вие ще можете да създадете бизнес стратегия, която да Ви помогне да подобрите търговията си, да намалите разходите и, съответно, да увеличите печалбите си.

Модулите са възможности, които допълват основната система на онлайн магазина с цел улеснение и подпомагане дейността на собствениците им. В Бизнес пакета ние Ви предлагаме два изключително полезни и значими модула, а това са:

Автоматичен WaterMark модул

Той автоматично нанася дигитално WaterMark изображение върху снимките, които качвате в сайта си. Това означава, че не е нужно всеки път поотделно да обработвате изображенията си – системата ще го прави автоматично вместо Вас. Така можете да бъдете сигурни, че Вашите снимки са защитени от чужди посегателства и дори да се използват някъде другаде, те ще носят Вашето лого, адрес на уебсайт и т.н.

Модул за доставка

Обикновено, когато някой поръча продукт от онлайн магазин, той му бива доставян до дома, а заплащането става по банков път, с карта, PayPal сметка или наложен платеж.Ние Ви предлагаме вграден модул за доставка на две от най-известните фирми за доставки в България – Еконт и Спиди.

Какво представлява този модул?
– Фирмата директно получава информация за направена поръчка, идва при Вас, взима продукта и го доставя на клиента или до някой от офисите си в зависимост от това какво е пожелал клиентът в поръчката си. По този начин Вие улеснявате не само бизнеса си, но и своите клиенти, защото им давате възможност да знаят колко точно ще им излезне доставката, да я платят предварително (ако желаят), както и да вземат стоката от някой от офисите на гореспоменатите фирми, ако това ще им бъде по-удобно.

Повече за изработката на онлайн магазина

При избор на Онлайн магазин БИЗНЕС Вие имате флексибилността да управлявате печеливш бизнес само на един клик разстояние. Възползвайте се от тази възможност. Посетете ни в някой от офисите ни или се свържете с нас на телефон 0889 473 168. Изработката на този Онлайн магазин трае около 20 – 30 дни. Задължение на клиента е да предостави целия текстов и снимков материал, който желае да бъде поместен. При положение че няма такъв, ние предлагаме и услугата Копирайтинг– писане на текстове.

Плащането се осъществява по следния начин – половината от цялата сума се заплаща предварително, а останалата част – след като сайтът бъде изработен.

Администрация на онлайн магазина

Администрацията на онлайн магазина е направена така, че максимално да Ви улесни и подпомогне в дейността на създаване/редактиране/изтриване на съдържания от базата данни. Дори да не сте специалисти в тази област, много бързо ще се превърнете в такива, защото системата е наистина лесна за управление. В помощ сме създали и набор от демо видеа, които при нужда могат да Ви помогнат да се ориентирате по-бързо.

Вие винаги ще можете да предоставите ограничени администраторски функции на трети лица, които обаче няма да имат достъп до цялата система, а само до това, до което Вие им разрешите. Бизнесът Ви ще бъде 100% сигурен и защитен!

Изработка на онлайн магазин Бизнес, https://webnime.com/

Какво друго предлагаме?

Разгледайте и останалите ни Пакети за изработка на Онлайн Магазини. Те са създадени, за да удовлетворят нуждите на различните по големина и дейност бизнеси. Ако не намерите това, което търсите, то тогава не забравяйте, че винаги можем да се договорим за индивидуална изработка на Онлайн Магазин според Вашите желания и бюджет.

Онлайн Магазин СТАРТ

Онлайн Магазин СУПЕР

TOP