Изработка на Онлайн Магазин СТАРТ

Онлайн магазин СТАРТ е предназначен за малък бизнес, който се нуждае от гъвкав сайт, съдържащ всичко необходимо за извършването на интернет продажби, като същевременно е по възможностите на всеки.

Цената е сравнително ниска поради факта, че сайтът се инсталира, но всички желани категории, филтри, атрибути, продукти и други елементи се създават от Вас самите, като за целта има приложени видео уроци в администрацията на сайта.

Ако вече сте работили с такава администрация, която е стандартна и почти еднаква на различните шопинг карт системи, то със сигурност ще Ви бъде изключително лесно да боравите с нея.

В случай обаче че за пръв път се занимавате с такъв вид дейност, то в администрацията ще откриете разяснително демо видео, в което е обяснено подробно как сами да вкарате категории, продукти, цени, отстъпки и да настройвате всички останали функции по сайта.

Администрацията на сайта е съобразена с нуждите на всяка търговия. Всички данни, свързани със сайта, се съхраняват, за да можете във всеки един момент да видите различни статистики относно дейността на потребителите в него. Ето някои от основните:Изработка на Онлайн Магазин СТАРТ

 • Брой продажби по дни, месеци, години;
 • Брой посещения на сайта;
 • Най-разглеждани продукти;
 • Най-разглеждани марки;
 • Най-коментирани продукти;
 • Други;

По този начин ще можете адекватно да прецените кои продукти да изкарате на преден план, кои да обявите за промоция, на кои да увеличите/свалите цената и т.н.

Системата предлага още Партньорска програма (Affiliate program), благодарение на която всеки може да предлага Ваши продукти срещу комисионна. От нея можете да се възползвате само ако вие желаете това.

За повече информация се свържете с нас.

Онлайн Магазин СТАРТ

Цена по договаряне
 • Основен темплейт
 • Гъвкав дизайн на магазина
 • Неограничен брой продукти
 • Неограничен брой категории
 • Промоции и Количествени отстъпки
 • Атрибути и Филтри
 • Бонус точки и Афилиейти
 • Лесна Администрация

тел: 0889 473 168

Потребителска част на онлайн магазина

Дизайнът на Онлайн магазин СТАРТ е удобен, красив и практичен. Потребителите лесно ще се ориентират в него, а основната информацията за продуктите е изложена на видно място, за да могат по-лесно да намерят това, което търсят. Те ще имат правото да коментират и оценяват продуктите на сайта само ако Вие разрешите това. Поръчките се извършват с едно кликване на бутона, като формите на плащане са различни и се определят от Вас самите. Най-просто казано – стил и функционалност на едно място!

Администрация на онлайн магазина

Администрацията на сайта е изработена с цел максимално да улесни дейността Ви в нея, без да има нужда да сте специалисти в тази област. Допълнителното демо видео, което сме създали и вградили в системата, ще Ви помогне в случай на нужда. Вие ще можете да предоставите на трети лица администраторски функции, които обаче да са ограничени спрямо някои дейности по онлайн магазина. Така Вие ще имате пълен контрол над своя бизнес, който ще бъде 100% сигурен и защитен. Поръчайте Онлайн магазин СТАРТ още днес!

Пакети за Онлайн Магазини

Разгледайте и останалите ни Пакети за изработка на Онлайн Магазини. Те са създадени, за да удовлетворят нуждите на различните по големина и дейност фирми. Ако не намерите това, което търсите, то тогава не забравяйте, че винаги можем да се договорим за индивидуална изработка на Онлайн Магазин според Вашите желания и бюджет.

Онлайн Магазин БИЗНЕС

Онлайн Магазин СУПЕР

Поискайте оферта

Изберете План (задължително)
СТАРТБИЗНЕССУПЕР

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Използвайки този формуляр, Вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните Ви от този уебсайт.

Заповядайте в офиса ни в София

Заповядайте в офиса ни във Варна

Изработка на Онлайн Магазин СТАРТ
5 (100%) 4 votes