office@webnime.com

Изработка на Онлайн Магазин СУПЕР

Онлайн Магазин Супер е шопинг карт система с включени допълнителни модули и разширени възможности, предназначена за големи търговци, които желаят да предоставят максимума на своите клиенти – черни петъци, безплатни доставки, блог новини, вход през социалните мрежи и т.н.

Тези сайтове обикновено носят огромни печалби на собствениците си не само заради посещаемостта си, но и от рекламите, качени на страниците им.

Какво съдържа Онлайн Магазин Супер от WebniMe?

Тази система включва всичко, което е изброено в СТАРТ и БИЗНЕС пакетите, като отделно са вградени полезни модули, които правят Онлайн Магазина наистина предизвикателен и привлекателен за обикновените посетители.

Блог система

Вграденият Блог предоставя възможност да изкарате на преден план най-новите стоки, новини, събития, колекции и всичко останало под формата на публикации, което би привлякло клиенти. Това е най-лесният и бърз начин да оптимизирате едно съдържание в Онлайн Магазин.

Супер разширена администрация

Администрацията на Онлайн магазин СУПЕР предлага много повече възможности, тъй като има добавени разширения, които улесняват целия процес на обработване/редактиране на продукти и категории. Това ще Ви спести много време, а както знаем – „Времето е пари“.

Модул „Попитай за цена“

Това е чудесен начин да предоставите възможност на своите клиенти сами да попитат за цена, ако тази която е определена в сайта не им е по джоба. В много случаи можете да намерите средно решение, което да удовлетворява както Вас, така и Вашите клиенти. Модулът може да обхваща само избрани продукти, което Ви дава нужната пластичност по отношение на продажбите.

Daily Deal Модул

Ако сте чували за т.нар. Черен Петък (Black Friday), то точно това представлява Daily Deal Модулът. Вие имате възможност да изберете продукти и в продължение на 24 часа да ги превърнете в промоционални стоки. През цялото това време се показва часовник, който отброява времето до края на промоцията. Администраторът може да настрои какво точно да се показва. Ето някои и от възможностите: кратко описание, стара и нова цена, отброяване (до момента, в който офертата ще изтече), оставащо количество/бройки на продукта, изкачащ прозорец (Pop-up) и др. Такива кампании можете да правите по празниците, петъците или винаги когато поискате.

Вход през социалните мрежи

Хората, които често използват социалните мрежи и най-вече Facebook, Twitter и Google+, са свързани с тях почти 24/7 благодарение на приложенията за смарт телефони и таблети. С вградения модул Вие ще можете да им предоставите възможност да се регистрират и да влезнат в сайта Ви посредством социалните мрежи, като им спестявате времето за регистрация и това, което отделят, за да се логнат. За тях това е само един клик, но за Вас е по-голям брой потребители, които използват сайта Ви. Системата автоматично запаметява данните от социалните им профили и Вие винаги ще можете да осъществявате добър имейл маркетинг, ако пожелаете, разбира се.

Цена за изработка на Онлайн Магазин Супер

 • Онлайн Магазин СУПЕР
 • Цена по договаряне
  per
 • Избор от множество темплейти
 • Responsive design на магазина
 • Неограничен брой продукти
 • Неограничен брой категории
 • Промоции и Количествени отстъпки
 • Атрибути и Филтри
 • Бонус точки и Афилиейти
 • Супер Разширена Администрация
 • Вградени Видео Уроци
 • Основен On-Page SEO
 • Автоматичен WaterMark Модул
 • Вграден Модул за Доставка
 • Вградена Блог Система
 • Facebook, G+ или Twitter Login на Всеки Потребител
 • Модул „Попитай за Цена“
 • Daily Deal (Black Friday)

Ето и списък на останалите възможности и модули, които са включени в Пакет СУПЕР:

 • Неограничен брой Категории и Продукти – Вие сами преценявате какво и колко да се съдържа в сайта Ви – без ограничение.
 • Филтри, Опции, Атрибути – към всеки продукт може да се добави общ или индивидуален филтър, атрибут или опция: цветове, размери, марки и т.н.
 • Бонус точки и Афилиейти – по този начин давате възможност на клиентите си да спечелят от Вашия сайт, било то посредством точки или афилиейт продажби, което е само плюс за Вас.
 • Промоции и Количествени отстъпки – най-лесният начин да привличате нови и нови клиенти!
 • Автоматичен дигитален WaterMark модул – директно добавя Вашето лого или надпис върху изображението, което сте качили в сайта си, без да е нужно да го обработвате на отделна програма.
 • Модул за доставки – за онлайн магазините е препоръчително да работят с някоя от фирмите за доставки (ЕконтСпиди). Това е добро улеснение както за Вас, така и за Вашите клиентите.
 • Responsive Design – Вашият онлайн магазин ще бъде съвместим с всяко едно мобилно устройство, което е и изискване на търсачките за по-доброто му оптимизиране.

Избирайки пакет СУПЕР, Вие избирате да дадете на бизнеса си качество и класа! Дайте му ги чрез нас!

Изработка на онлайн магазин Супер, https://webnime.com/

Повече за Онлайн магазин СУПЕР

Този пакет е предназначен за голям бизнес, предлагащ широка гама продукти, както и достатъчно възможности на своите клиенти, с които да ги привлича редовно. Въпреки изброените модули и добавки за този пакет, ние предлагаме и допълнителни, по желание и преценка на клиента, с които да надградим неговия онлайн магазин. Посетете ни в някой от офисите ни или се свържете с нас на телефон 0889 473 168. Изработката на Онлайн магазин Супер отнема месец. Задължение на клиента е да предостави целия текстов и снимков материал. Ако той няма такъв, ние предлагаме и Копирайтинг услуги – писане на текстове. Плащането се осъществява по следния начин – половината от цялата сума се заплаща предварително, а останалата част – след като сайтът бъде изработен.

Администрация за Пакет СУПЕР

Администрацията на онлайн магазина е разширена и Ви дава възможност бързо и лесно да правите редакции, променяте изображения, изтривате съдържание и т.н. С инсталираните добавки Вие ще администрирате сайта си, без дори да сте специалисти в тази област. Както във всичките ни пакети, така и в този сме вградили видео уроци, които безпроблемно ще Ви помогнат да се ориентирате и да навлезнете в нещата, изключвайки намесата на IT специалисти. Относно даването на права на други хора да управляват сайта, то можете да бъдете съвсем спокойни, тъй като само Вие ще можете да разрешите/ограничите всички дейности на другите администратори. Така ще сте сигурни, че никой няма да Ви измами, ще знаете във всеки един момент колко е оборотът Ви и кой каква работа е свършил за деня.

Изработка на онлайн магазин Супер, https://webnime.com/

Какво друго предлагаме?

Разгледайте и останалите ни Пакети за изработка на Онлайн Магазини. Те са създадени, за да удовлетворят нуждите на различните по големина и дейност бизнеси. Ако не намерите това, което търсите, то тогава не забравяйте, че винаги можем да се договорим за индивидуална изработка на Онлайн Магазин според Вашите желания и бюджет.

Онлайн Магазин СТАРТ

Онлайн Магазин БИЗНЕС

TOP