office@webnime.com

Изработка на сайт за Автомобили

Изработка на сайт за Автомобили, https://webnime.com/Ние можем да изработим уеб сайт за Автомобили, подобен на Мобиле.бг или който и да е друг сайт на света. Уеб порталите за Автомобили са системи, които предлагат на потребителите си различни възможности и опции за търсене: по марка, модел, година на производство и т.н. Всички филтри са по поръчка на клиента, т.е. Вие решавате по какви критерии могат да се търсят колите на сайта.

Системата предлага разширени възможности за регистрация на автокъщи и дилъри на автомобили. Това се отнася и за частните продавачи, които искат обявата има да бъде „VIP“. Ние изработваме за своите клиенти не просто сайт, а машина за печелене на пари.

Същото важи и за фирми, занимаващи се с продажбата и отдаването на коли под наем, които имат нужда от интерактивен, динамичен и флексибилен уеб сайт.

Как се формира цената?

Относно цената за изработка на сайт за автомобили е най-добре да заповядате в някой от офисите ни и лично да се договорим за това какво точно си представяте, с какви функции да разполага сайтът и какви модули бихте желали да интегрираме. Ние ще Ви консултираме, ще изкажем предложения за визия, опции и други възможности, с които може да разполага сайтът, след което в рамките на 1 ден ще Ви изпратим по имейл ценова оферта.

Изработка на сайт за Автомобили, https://webnime.com/

Заповядайте в уеб агенция WebniMe..

Важно е да знаете, че всеки един сайт, който изработваме, има Responsive Design, т.е. има съвместимост с всяко едно мобилно устройство, а също така изградени Sitemap.xml и robots.txt, които са част от последните изисквания на Google и останалите търсачки, свързани със SEO оптимизацията на сайта.

TOP