Изработка на сайт за Автомобили

Изработка на сайт за Автомобили

Ние можем да изработим уеб сайт за Автомобили, подобен на Мобиле.бг или който и да е друг сайт на света. Уеб порталите за Автомобили са системи, които предлагат на потребителите си различни възможности и опции за търсене: по марка, модел, година на производство и т.н. Всички филтри са по поръчка на клиента, т.е. Вие решавате по какви критерии могат да се търсят колите на сайта.

Системата предлага разширени възможности за регистрация на автокъщи и дилъри на автомобили. Това се отнася и за частните продавачи, които искат обявата има да бъде „VIP“. Ние изработваме за своите клиенти не просто сайт, а машина за печелене на пари.

Същото важи и за фирми, занимаващи се с продажбата и отдаването на коли под наем, които имат нужда от интерактивен, динамичен и флексибилен уеб сайт.

Относно цената за изработка на сайт за автомобили е най-добре да заповядате в някой от офисите ни и лично да се договорим за това какво точно си представяте, с какви функции да разполага сайтът и какви модули бихте желали да интегрираме. Ние ще Ви консултираме, ще изкажем предложения за визия, опции и други възможности, с които може да разполага сайтът, след което в рамките на 1 ден ще Ви изпратим по имейл ценова оферта.

Важно е да знаете, че всеки един сайт, който изработваме, има Responsive Design, т.е. има съвместимост с всяко едно мобилно устройство, а също така изградени Sitemap.xml и robots.txt, които са част от последните изисквания на Google и останалите търсачки, свързани със SEO оптимизацията на сайта.

Поискайте оферта

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Използвайки този формуляр, Вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните Ви от този уебсайт.

Заповядайте в нашите офиси

ОФИС СОФИЯ

София 1612, Красно село, Бул. Цар Борис III, N99-101,
(в локалното платно, в посока Център)
Телефон: +359 889 473 168


ОФИС ВАРНА

Варна 9000, бул. Сливница №5,
етаж 2, офис 2
Телефон: +359 885 780 750


Email: office@webnime.com

Изработка на сайт за Автомобили
3 (60%) 2 votes