Изработка на сайт за Авточасти

Начало » Изработка на сайт за Авточасти
Изработка на сайт за Авточасти 2017-03-23T01:59:23+00:00

Изработка на сайт за Авточасти

сайт за Авточасти

Ние предлагаме качествена и професионална изработка на сайт (магазин) за авточасти. В него може да бъдат включени толкова секции, категории и подкатегории, колкото си пожелаете. Те могат да са диференцирани според продуктовата гама, която предлагате – от машинни масла, през акумулатори, антифриз, филтри, чистачки, крушки и др. Те, от своя страна, могат да бъдат обособени по произход, модел, година или някакъв друг показател.

Структурирането на сайта би позволило лесното търсене и намиране на търсения/търсените от страна на купувача артикул/-и по зададени от него ключови думи.

Предлагаме опция за изграждането на форум, където да се обменя опит и идеи между сърфиращите в сайта. Примерни категории могат да бъдат: „НАЧАЛО“/“ЗА НАС“, „ЗАЯВКА ЗА АВТОЧАСТИ“, „ФОРУМ“/“БЛОГ“, „МНЕНИЕ НА ЕКСПЕРТИ“, „КОНТАКТИ“ и др. Всяка от посочените може да има подкатегории, които се договарят според частния случай и претенциите на заявителя.

Предлагаме изработка на сайт от „А“ до „Я“, Responsive Design, SEO оптимизация, както и поддръжка на сайта в социалните мрежи. Освен това можете да подсилвате публикации, отделяйки конкретен бюджет за целта. Можете да поръчате уникално съдържание, с което да допринесете за позиционирането си в търсачките, а също и визии, които да продават вместо Вас.

Няма значение какво ще изберете – голям имиджов и/-ли фирмен сайт или семпъл такъв – ние ще удовлетворим всяко Ваше желание и потребност.

Поискайте оферта

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Заповядайте в нашия офис

Изработка на сайт за Авточасти
5 (100%) 1 vote