office@webnime.com

Изработка на сайт за Авточасти

Изработка на сайт за Авточасти, https://webnime.com/Ние предлагаме качествена и професионална изработка на сайт (магазин) за авточасти. В него може да бъдат включени толкова секции, категории и подкатегории, колкото си пожелаете. Те могат да са диференцирани според продуктовата гама, която предлагате – от машинни масла, през акумулатори, антифриз, филтри, чистачки, крушки и др. Те, от своя страна, могат да бъдат обособени по произход, модел, година или някакъв друг показател.

Структурирането на сайта би позволило лесното търсене и намиране на търсения/търсените от страна на купувача артикул/-и по зададени от него ключови думи.

Предлагаме опция за изграждането на форум, където да се обменя опит и идеи между сърфиращите в сайта. Примерни категории могат да бъдат: „НАЧАЛО“/“ЗА НАС“, „ЗАЯВКА ЗА АВТОЧАСТИ“, „ФОРУМ“/“БЛОГ“, „МНЕНИЕ НА ЕКСПЕРТИ“, „КОНТАКТИ“ и др. Всяка от посочените може да има подкатегории, които се договарят според частния случай и претенциите на заявителя.

Интеграция на TecDoc

Всичко от "А" до "Я"

 

Предлагаме изработка на сайт от „А“ до „Я“, Responsive Design, SEO оптимизация, както и поддръжка на сайта. Освен това можете да подсилвате публикации, отделяйки конкретен бюджет за целта. Можете да поръчате уникално съдържание, с което да допринесете за позиционирането си в търсачките, а също и визии, които да продават вместо Вас.

Изработка на сайт за Авточасти, https://webnime.com/

Заповядайте в уеб агенция WebniMe..

Няма значение какво ще изберете – голям имиджов и/-ли фирмен сайт или семпъл такъв – ние ще удовлетворим всяко Ваше желание и потребност.

TOP