office@webnime.com

Изработка на сайт за Обяви

изработка на сайт за обяви, https://webnime.com/

Ако желаете да навлезете в света на онлайн обявите, то тогава сте попаднали на правилното място. Ние  за обяви с модерна и гъвкава визия, съвместими с всички мобилни устройства. Дизайнът разполага с подредена навигация, лесна за използване от обикновения потребител.

В сайтовете за обяви, които изработваме, по желание на клиента, могат да се вградят различни модули и приставки, които покачват стандарта на сайта и му придават индивидуалност и незабравим стил. Това е само малка част от нещата, чрез които можете да привлечете потребители.

Най-важното е един такъв сайт да Ви носи приходи. Точно тук идва основният и най-важен момент, в който сайтът за обяви се различава от всеки друг сайт. От голямо значение са функциите, с които разполага, затова и инвестицията в такъв вид проект е различна, от тази на един фирмен сайт да речем.

Какво включва стандартният уеб портал за обяви?

Почти всички уеб портали за обяви имат индивидуални характеристики, а именно: гъвкав дизайн, потребителски профил, качване/редактиране/изтриване на обяви, добавяне на изображения/видео, меню с категории/подкатегории, модул за търсене и разширено търсене, СМС-система за VIP обяви, вградени голям брой филтри/опции, банери/слайдери и т.н. Освен всичко това, ние Ви предлагаме още много индивидуални елементи, които можете да добавите в своя уеб портал.

изработка на сайт за обяви, https://webnime.com/

Заповядайте в уеб агенция WebniMe..

Заповядайте в някой от офисите ни, за да обсъдим какво точно желаете или ни изпратете имейл с описание на сайта, който си представяте. Ако искате втори OLX или Bazar, нямате никакъв проблем.

Ние можем да сътворим абсолютно всичко в сферата на уеб дизайна.

TOP