Изработка на сайт за Обяви

Начало » Изработка на сайт за Обяви
Изработка на сайт за Обяви 2017-03-23T01:59:24+00:00

Изработка на сайт за Обяви

Ако желаете да навлезете в света на онлайн обявите, то тогава сте попаднали на правилното място. Ние изработваме уеб портали за обяви с модерна и гъвкава визия, съвместими с всички мобилни устройства. Дизайнът разполага с подредена навигация, лесна за използване от обикновения потребител.

В сайтовете за обяви, които изработваме, по желание на клиента, могат да се вградят различни модули и приставки, които покачват стандарта на сайта и му придават индивидуалност и незабравим стил. Това е само малка част от нещата, чрез които можете да привлечете потребители.

Изработка на сайт за Обяви

Какво включва стандартният уеб портал за обяви?

Почти всички уеб портали за обяви имат индивидуални характеристики, а именно: гъвкав дизайн, потребителски профил, качване/редактиране/изтриване на обяви, добавяне на изображения/видео, меню с категории/подкатегории, модул за търсене и разширено търсене, СМС-система за VIP обяви, вградени голям брой филтри/опции, банери/слайдери и т.н. Освен всичко това ние Ви предлагаме още много преференции и елементи, които можете да добавите в своя уеб портал.

Заповядайте в някой от офисите ни, за да обсъдим какво точно желаете или ни изпратете имейл с описание на сайта, който си представяте. Ако искате втори OLX или Bazar, нямате никакъв проблем. Ние можем да сътворим абсолютно всичко в сферата на уеб дизайна.

Поискайте оферта

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Използвайки този формуляр, Вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните Ви от този уебсайт.

Заповядайте в нашия офис

Изработка на сайт за Обяви
5 (100%) 1 vote