office@webnime.com

Изработка на Стандартни сайтове от WebniMe

  • красив облик
  • естетически издържано съчетание на графики и видео файлове
  • въздействащ текст
  • готовност за SEO оптимизация по всяко време.
или

Изработка на Стандартни сайтове

от WebniMe

Научете повече за стандартните сайтове

Интернет – пътеводителят, указателят, географската карта, нотната тетрадка, енциклопедията на XXIв. Това е мястото, на което всеки търси и всеки намира. Всеки предлага по нещо и всеки се интересува от различните оферти. Именно поради тази причина е редно да се замислите дали получавате достатъчно от бизнеса/таланта/професията/призванието си. Развивате ли се? Задоволени ли са всичките Ви потребности? В час ли сте с новостите в областта, в която оперирате? Ако имате колебания или негативен отговор на въпросите си, то най-вероятно Вие нямате сайт или имате несъдържателен и неефективен такъв. Какво чакате? Докато Вие се лутате, конкуренцията краде от клиентите и банковата Ви сметка.

Стандартните сайтове имат едно главно предназначение – да отразяват Вас и заниманието Ви, да привличат интереса и притока на дивиденти към Вас. Фирмите и лицата, които имат свои собствени сайтове, са разнородни по своята дейност – от адвокати и ветеринарни лекари до балерини и автоморги. Освен това, стандартните сайтове имат множество предимстваниска цена за изготвяне, лесна поддръжка и оптимизация (ежемесечна), опростени откъм обем на съдържанието (страниците, с които се изчерпва) и т.н.

стандартни сайтове, https://webnime.com
Среща

Как протича първата ни среща с клиента?

Срещайки се на четири очи със своя клиент, беседата помежду ни се състои в това да му дадем подробна информация и инструкции какво ще получи от наша страна като услуга или пакет от услуги, както и съвети за оптимизацията, съдържанието и цялостния дизайн на сайта му.

Други оферти, от които могат да се възползват потърсилите ни фирми и/-ли физически лица са: изготвяне на уеб портали, онлайн магазини, блогове и др.

Стремим се да предложим максимално изгодни условия, които съчетаваме с професионализъм от най-високо ниво, съобразени с индивидуалния вкус на всеки наш клиент, дейността, с която се занимава и средствата, с които разполага! Доверете ни се!

Тази стратегия се е доказала във времето като най-печелившата такава и вярваме, че всеки, който се придържа към нея е обречен да успее!

Какво е Стандартен сайт?

Стандартният сайт е един от най-разпространените видове сайтове. Ние Ви предлагаме фирмен, личен, сайт-визитка, one-page, блог и т.н. Всеки един от тях би бил отличен избор и има възможност за добра SEO оптимизация.  Възползвайки се от нашите услуги, Вашият сайт може да заеме челни позиции в търсачките, а бизнесът Ви да просперира. Свържете се с нас още днес. Цената за изработка на стандартен сайт се определя в зависимост от това какво желае клиентът, колко страници ще съдържа сайтът, с какви функции ще разполага и т.н. Най-добре ни посетете на място, за да можем да договорим всички детайли или ни изпратете e-mail, който съдържа изискванията и желанията Ви, а ние ще Ви изпратим отговор с изготвена оферта.

Какво включва нашата изработка на стандартни сайтове?

Тук влиза всичко, за което се договорим с клиента. Той трябва да ни изпрати цялата информация по e-mail – текстове и снимков материал. Ако не разполага с такава, то ние предлагаме и Копирайтинг услуги >>> на изгодни цени.

Цената за изработка на стандартен сайт се определя в зависимост от това какво желае клиентът, колко страници ще съдържа сайтът, с какви функции ще разполага и т.н. Най-добре ни посетете на място, за да можем да договорим всички детайли или ни изпратете e-mail, който съдържа изискванията и желанията Ви, а ние ще Ви изпратим отговор с изготвена оферта.

Предлагаме Ви6 вида стандартни сайтове:

от WebniMe

Фирмен
уеб сайт

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Личен
уеб сайт

ВИЖ ПОВЕЧЕ

One-Page уеб сайт

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Изработка на Блог

ВИЖ ПОВЕЧЕ

TOP