office@webnime.com

Изработка на Трудова Борса

Изработка на Трудова Борса, https://webnime.comНа своите клиенти предлагаме услугата изработка на трудова борса. Такъв сайт е подходящ за агенции по заетостта (трудови агенции) и е факт, че е по-рядко срещан на фона на останалите видове. Подобен сайт предлага опции като:

  • Обявяване на свободни работни позиции, класифицирани според необходимите умения, образование, знания, дипломи, сертификати и др;
  • Възможност потребителите да се регистрират и кандидатстват за позициите, отговарящи на техните знания и способности;
  • Вградени модули за контакти и търсене, както и система за потребители.
  • Административен панел, през който лесно да се управлява сайтът;
  • Броят на динамичните страници ще бъде уточнен помежду ни, според договорките, до които стигнем.

Разберете още

Съществуват два варианта за достъпност от страна на потребителите – първият вариант изключва възможността за онлайн подаването на документи, докато във втория вариант всеки може да кандидатства за разкрито работно място. По отношение на обявите, те могат да сменят своя статус от „актуална“ на „изтекла“ и т.н.

Когато говорим за трудова борса, в която могат да се регистрират и кандидатстват потребители, тогава говорим за възможността им да разполагат със свое лично пространство (профил). През него те могат да отпращат допитване за позиция, която ги вълнува.

Според частния случай и индивидуалните потребности различните сайтове за трудова борса могат да притежават различни функционалности, структура и съдържание. Може да се вмъкнат секции като: дейност, позиция, заплащане,  образование, тим заетост, държави, категории, фирми и др. Всички компоненти, които биха имали значение за Вас, могат да бъдат оформени и вмъкнати в сайта Ви.

Изработка на Трудова Борса, https://webnime.com

Заповядайте в уеб агенция WebniMe..

Можете да се поинтересувате за оферти и цени за Вашия сайт, като се свържете с нас на посочените контакти.

TOP