Изработка на Уеб Портал от WebniMe

Изработка на уеб портал в София

Изработка на уеб портал

Уеб порталите са големи и интерактивни уеб сайтове. Те предлагат широка гама от услуги като: e-mail пощи, форуми, търсачки, онлайн пазаруване и т.н. Порталите служат най-вече за намиране на полезна информация, рекламиране и офертиране.

Първите уеб портали, какъвто е например Dir.bg, са предлагали онлайн услуги. Той съдържа различни категории, важни новини, лична поща и т.н. С течение на времето обаче се превръща в атрактивен сайт, който привлича все повече и повече посетители, благодарение на интересното си съдържание и полезна информация.

Уеб порталите са организирани сайтове, които събират информация от различни категории, като позволяват на посетителите бързо тестване и лесен достъп до информация. Доста от тях съдържат голяма база данни като например борсови котировки, местни новини, международни новини, любопитни факти, имейл услуги и др.

Ние Ви предлагаме изработка на уеб портали за продажби, оферти, запознанства, обяви, информационни, видео споделяне и още много други, които можете да разгледате по-долу на страницата. Създаваме абсолютно всичко!

Цена за изработка на уеб портал

Цената за изработка на уеб портал зависи от това какво точно желаете да Ви се изработи. Най-добре ни посетете на място в някой от офисите ни или ни изпратете имейл на office@webnime.com В него опишете какво точно желаете, име и телефон за връзка, а ние ще Ви изпратим оферта.

Портали по поръчкаЗаведения, Ресторанти, Указатели, Борси, Аукциони, Събития И Други

Изработка на Уеб Портал
Оценете тази страница