Изработка на уеб сайт

Ако искате изработка на уеб сайт, той трябва да олицетворява вас и вашата дейност, така че, когато потребителите погледнат тази своеобразна форма на портрет, да си кажат: “Бива си го”. Това винаги е бил нашият пътепоказател, нашата опорна точка, около която работим. Сред множеството дейности, в които се налагаме и напредваме все по-убедително, изработката на сайт е сред най-силните ни страни. От вас искаме да отделите време и да помислите какво да включва този сайт, на какво да се наблегне и кое е от първостепенно значение за самите. От нас се иска да си свършим професионално работата на базата на вашите норми и изисквания и да пуснем сайта в експлоатация.

Изработка на уеб сайт

Изработка на уеб сайт

Може би ще попитате какво е по-специалното при изработка на уеб сайт. Да предположим, че си имате едно заделено местенце в местната преса, за което ежемесечно плащате наем. Чрез него много хора виждат вашето име, това на фирмата ви и привличате интерес и посещаемост на обектите си. Когато обаче притежавате собствен сайт, вие притежавате не една колонка във вестник, а цял вестник. И всеки тираж е лично и само ваш. И в този сайт можете да промотирате себе си денонощно, като разходите ви драстично ще намаляват и ще усетите разликата осезаемо.

Какви са опциите за изработка на уеб сайт

Нека кажем няколко думи за самата изработка на уеб сайт. Сайтовете биват няколко вида, но най-общо можем да ги определим като динамични и статични. Идеята ни не е да ви обременяваме с терминология и чуждици, чието значение няма да ви говори нищо, затова ще се опитаме накратко да обясним разликите.

Статичен сайт е този, който може да се редактира само от човека или хората, които са го създали. Никой друг не може да вмъква или изтрива информация от него, никой не може да обновява предоставените в него данни. Статичният сайт е подходящ за лични или презентационни уеб страници, за които няма да има нужда ежедневна актуализация на съдържанието. Може би ще си помислите, че те са по-евтиният вариант, но това не е съвсем така. Те са трудоемки, отнемат много време и вече почти никой не ги употребява.

Динамичните сайтове са онези сайтове, които могат да се променят постоянно. Единственото условие е да имате администраторски права. Това означава, че трябва да имате пакет от преференции, които ви позволяват да добавяте или премахвате текстовете, изображенията и други елементи в страници на сайта. Този пакет от преференции се уточнява преди самата  изработка на уеб сайт.

Стъпките, през които се преминава при изработка на уеб сайт:

  1. Избор на адрес на сайта, на който хората ще могат да ви намерят. Нарича се домейн.
  2. Изработка на уеб дизайна на вашата страница – облик и персонализиране на сайта.
  3. Определянето на администратор или администратори на сайта, програмното му изграждане и управление.
  4. Първоначална SEO оптимизация на сайта и популяризирането му посредством водещите търсачки в интернет (Google).

Тъй като споменахме “уеб дизайн”, нека да дадем кратко описание и на този термин. Уеб дизайн е цялостната подредба на всички елементи, които съдържа сайтът ви – текстове, изображения, фон, препратки към други сайтове (линкове), шрифтове. Подредбата на всички елементи трябва да е така изпипана, че да не се получи обратния ефект – сайтът трябва да провокира търсене,  а не да отблъсква преглеждащите. Недопустимо е да се направи небрежна  изработка на уеб сайт, просто за отбиване на номер.

website01Единственото правило, което трябва да ви ръководи, е да бъдете собственик на такъв сайт, който, да привлича голямо внимание и който да може да се разглежда както от настолен компютър или лаптоп, така и от телефони и таблети. Това е т. нар responsive design.

Свържете се с нас, за да ви дадем информация по следните въпроси: какъв сайт ще бъде от най-голяма полза за вас, каква информация е хубаво да се избегне и на коя да се наблегне в него. Очакваме ви, за да ви предложим това, от което наистина имате нужда!

Още информация за WebniMe SEO Оптимизация София

Изпратете запитване, за да проверите SEO състоянието на вашия уебсайт безплатно

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Вашият телефон

Вашият Уеб сайт (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Използвайки този формуляр, Вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните Ви от този уебсайт.

logo webnime oficial

Изработка на уеб сайт
Оценете тази страница