office@webnime.com

Изработка на One-Page Уеб сайт от WebniMe

Кой поръчва изработка на One-Page уеб сайтове?

Изработка на One page уеб сайт, https://webnime.com/

One page сайт може да съдържа важна информация за продукт, марка или услуга. Такъв уеб сайт има динамичен изглед, може да съдържа дори меню, но цялото му съдържание е събрано на една страница. Доста фирми използват One Page за превод на основната и най-важна информация относно услугите и продуктите, които предлагат. Те могат да се сложат на под-домейн на техен съществуващ сайт. Използването на One-Page е доста ефективно. Изработката им не струва скъпо, лесни са за поддръжка и оптимизация. В тях може да се публикува всякаква информация – видео, изображения, да се поставят банери, слайдери, платени реклами и т.н.

Отделно, всеки един наш изработен сайт е пригоден за отваряне във всички мобилни устройства (има Responsive Design) и е оптимизиран по кода (alt и meta тагове, H-заглавия, sitemap, robots.txt и др.)

Цена

Цената за изработка на One Page е по договаряне. Целият текстов, снимков и видео материал се предоставя от клиента. При желание, могат да се добавят допълнителни модули, функции и екстри, които вдигат цената, но тя се уточнява допълнително с поръчителя. За повече информация се свържете с нас.

Защо да изберете нас?

Нашият опит ще ни помогне по възможно най-добрия начин да представим Вашата услуга или продукт

Ние даваме смисъл на Вашето послание, което с лекота достига до потенциалния клиент..

Изработка на One page уеб сайт, https://webnime.com/
TOP