Твърде заети ли сте за имейл маркетинг?

Ние ще го направим вместо Вас!

Имейл маркетинг

Имейл маркетинг

Ние сме експерти в сферата на всички видове интернет маркетинг. Нашите специалисти ще създадат за Вас индивидуална e-mail кампания, след което ще се погрижат за правилното ѝ изпълнение. И всичко това само за… цена по договаряне.

Ще е нужно да ни пратите информацията, която желаете да бъде упомената, в Word файл, текстов файл или просто обикновен имейл, като съобщение, заедно с прикрепен списък на абонатите и…това е всичко. Ние ще свършим останалото вместо Вас.

Имейл маркетинг от WebniMe

Ние ще трансформираме думите Ви в ефективна, професионална имейл маркетинг кампания, която да заинтригува и впечатли Вашите клиенти, партньори, абонати или членове. Услугата се извършва от начало до край и включва предварителна консултация, както и съгласуване на информацията преди да се изпрати.

Кои са удобствата?

 • Ще Ви предоставим над 300 зашеметяващи шаблона;
 • Ще Ви представим цялостно решение за управление на абонатите;
 • Ще допълним списъка Ви с абонати;
  Формуляр за онлайн регистрация

  Формуляр за онлайн регистрация

 • Ще архивираме всяка една Ваша имейл маркетинг кампания;

По Ваше желание можем още да:

 • Създадем формуляр за онлайн регистрация в сайта Ви, който ще Ви помогне да се сдобивате с нови абонати (бюлетин). При регистрация всеки абонат ще получава автоматичен отговор за операцията/-ите, която/които е извършил. Системата разполага с възможност за периодично изпращане на съобщения (за промоции, празници, нови оферти и т.н.);
 • Изготвим формуляр за обратна връзка (ако нямате такъв на сайта си);
 • Изградим проучване сред клиентите Ви по отношение на Вашия продукт или бранд;
 • Изградим персонализирани анкети;
 • Публикуваме Вашите бюлетини и имейл кампании на профилите Ви в социалните мрежи;
Email Marketing

Email Marketing

Няма да сбъркате, ако изберете екипа на WebniMe за създаването и изпълнението на добре стратегически изготвения план за Вашия имейл маркетинг. Ние ще се погрижим имиджът Ви да е изряден, да изглеждате компетентно и професионално на пазара. Ще достигнем до обикновения абонат и ще грабнем вниманието му, насочвайки го към Вашата стока или услуга. Можете да ни се доверите, както го направиха много други преди Вас. Очакваме Ви!

Имейл маркетинг
5 (100%) 1 vote