office@webnime.com

ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГ

Твърде заети ли сте за имейл маркетинг? Ние ще го направим вместо Вас!

Ние сме експерти в сферата на всички видове интернет маркетинг. Нашите специалисти ще създадат за Вас индивидуална e-mail кампания, след което ще се погрижат за правилното ѝ изпълнение. И всичко това само за… цена по договаряне.

Ще е нужно да ни пратите информацията, която желаете да бъде упомената, в Word файл, текстов файл или просто обикновен имейл, като съобщение, заедно с прикрепен списък на абонатите и…това е всичко. Ние ще свършим останалото вместо Вас.

Имейл маркетинг от WebniMe

Ние ще трансформираме думите Ви в ефективна, професионална имейл маркетинг кампания, която да заинтригува и впечатли Вашите клиенти, партньори, абонати или членове. Услугата се извършва от начало до край и включва предварителна консултация, както и съгласуване на информацията преди да се изпрати.

Кои са удобствата, от които да се възползвате?

  • Ще Ви предоставим над 300 зашеметяващи шаблона;
  • Ще Ви представим цялостно решение за управление на абонатите;
  • Ще допълним списъка Ви с абонати;
  • Ще архивираме всяка една Ваша имейл маркетинг кампания;
Имейл маркетинг, https://webnime.com/

По Ваше желание можем още да:

  • Създадем формуляр за онлайн регистрация в сайта Ви, който ще Ви помогне да се сдобивате с нови абонати (бюлетин). При регистрация всеки абонат ще получава автоматичен отговор за операцията/-ите, която/които е извършил. Системата разполага с възможност за периодично изпращане на съобщения (за промоции, празници, нови оферти и т.н.);
  • Изготвим формуляр за обратна връзка (ако нямате такъв на сайта си);
  • Изградим проучване сред клиентите Ви по отношение на Вашия продукт или бранд;
  • Изградим персонализирани анкети;
  • Публикуваме Вашите бюлетини и имейл кампании на профилите Ви в социалните мрежи;
Възползвайте се от нашите услуги!
Webnime

Няма да сбъркате

✅ Ако изберете екипа на WebniMe за създаването и изпълнението на добре стратегически изготвения план за Вашия имейл маркетинг. Ние ще се погрижим имиджът Ви да е изряден, да изглеждате компетентно и професионално на пазара. Ще достигнем до обикновения абонат и ще грабнем вниманието му, насочвайки го към Вашата стока или услуга. Можете да ни се доверите, както го направиха много други преди Вас.

Можете да ни се доверите, както го направиха много други преди Вас.

TOP