Интернет Услуги, които WEBNIME предлага

internet uslugi

Интернет услуги

Доверявайки се на нашия опит и професионализъм, съсредоточени в предлаганите от нас интернет услуги, Вие ще получите желаните резултати-трупането на капитал, привличането на криенти, създаването на име. Ние умеем да слушаме, разбираме и генерираме Вашите идеи. Ние сме Вашата работилница, в която се обработват идеите и желанията Ви. Ние сме хората, благодарение на които тези идеи и желания намират изява в публичното пространство. Доказателство за твърденията ни са нашите доволни клиенти, чиито отзиви можете да прочетете. Ние умеем да пленяваме от пръв поглед! Ние просто сме най – добрите!

Интернет маркетинг:

internet uslugi

Интернет услуги

Това е водещата интернет услуга, обединяваща в себе си всички останали. За да успеете да се класирате на по-високи позиции, да достигнете до по-голям брой хора и да продавате продуктите и услугите си по-успешно, то тогава Ви трябва добра маркетингова стратегия. Ние Ви предлагаме точно такава! Нашите интернет маркетинг умения имат за цел да изстрелят бизнеса Ви в друга, по-добра класа и на друго, по-високо ниво. Фирми и лица, чиито продукти и услуги се пласират на онлайн пазара посредством интернет маркетинг, имат повече работа и повече възможности за израстване и развитие, отколкото тези, които не го правят. Ние можем да Ви осигурим присъствие в едни от най – големите български портали като: АБВ Поща, Bg-mamma.com, Vbox7.com, Vesti.bg, Gong.bg, Sinoptik.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Gong.bg, Pariteni.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Vbox7.com, Vgames.bg, Vcards.bg, Vmusic.bg, Gbg.bg, Izgodnioferti.bg, Sravni.bg, Carmarket.bg, Sportal.bg, Novini.bg, Woman.bg, Hotnews.bg, Men.bg, Profit.bg и др.

Маркетинг на съдържанието:

Маркетинг на съдържанието е отличен подход за създаване на насочен органичен трафик и изграждане на аудитория за Вашата марка във всички социални мрежи. Гледайте на тази аудитория като на дългосрочен актив, който притежавате. Не мислите ли, че е крайно време да поемете напред в развитието си и да оставите конкурентите си в огледалото за задно виждане? Правилно изпълнена стратегия и едно добре планирано съдържание може да Ви изгради устойчиво конкурентно предимство, а това е позиция, която всяка фирма се опитва да изгради за своя бранд. Повече за тази интернет услуга можете да разберете от раздела „Маркетинг на съдържанието“ в сайта ни.

Маркетинг в социалните мрежи:

internet uslugi

Интернет услуги

Има няколко доста популярни социални мрежи в България, които разполагат с голям брой потребители – Facebook, G+, Twitter, LinkedIn и т.н. Всички те дават възможност да отворите бизнес профили и да рекламирате себе си или Вашата марка. Успехът зависи от това каква точно е маркетинговата Ви стратегия, колко сте активни, общувате ли очи в очи с хората или избягвате директния контакт. Ние се стремим да изградим добър маркетинг в социалните мрежи, който да бъде рентабилен за Вас и приятен за Вашите клиенти. Визиите, които ще получите наготово от нашите графични дизайнери, ще направят присъствието на Вас и Вашия бизнес в платформите  на Facebook, Twitter, Instagram, Google+ и други подобни силно, успешно и въздействащо. Нашите опит, идеи, знания и умения превръщат интернет рекламата и поддръжката на профили в социалните мрежи в услуги, които са хем значими и належащи, ако държите на своя успех, хем желани и предпочитани от все повече и повече фирми и физически лица. Тази интернет услуга набира все по-голяма скорост и се предпочита от все повече интернет потребители, тъй като увеличава шансовете им за забогатяване.

Управление на онлайн репутацията:

Ние от WebniMe ще създадем за Вас маркетингов план, с който ще поемете контрол над Вашата онлайн репутация, като успешно контролирате и насочвате информацията, която се публикува. Съвместната интеграция на вече споменатите интернет услуги и стратегии, които Ви предлагаме ще Ви дадат желаните резултати. А и сме сигурни, че никоя друга фирма не е по-квалифицирана от нас, че да може своевременно и адекватно да управлява Вашата онлайн репутация.

Pay Per Click реклама:

Ние ще Ви помогнем да позиционирате своя бранд пред очите на точния потребител, на точното място, в най-подходящото за това време. Ние работим за възвръщане на инвестицията, т.е намаляване на разходите и увеличаване на приходите. С Pay Per Click реклама Вие генерирате трафик почти мигновено, а ако се използва съвместно със SEO оптимизация като спомагателна интернет услуга на сайта, се създава т.нар. „халоефект“, който подобрява производителността и на двата канала. Ние имаме богат опит в създаването на кампании за Pay Per Click реклама.

Имейл маркетинг:

Ние сме професионалисти в сферата на всички видове имейл маркетинг. Нашите експерти ще създадат за Вас индивидуална e-mail кампания, след което ще се погрижат за нейното правилно изпълнение. И всичко това само за… цена по договаряне. Няма да сбъркате, ако изберете екипа на WebniMe за създаването и изпълнението на добре изготвения план за Вашия имейл маркетинг.

Изработка на сайтове:

Уеб сайтът е огледален образ на Вас, Вашата фирма и дейността, с която се занимавате. Той създава първото впечатление у онлайн потребителя, който може да се превърне във Ваш потенциален клиент. Разбирайки нуждите на Вашия бизнес, ние изграждаме модерни визии, функционални решения и уникални дизайни. Тази интернет услуга не струва много, но е безценна що се отнася до възраждането и стартирането на Вашия бизнес. Възползвайте се от нея!

Изработка на онлайн магазини:

internet uslugi

Интернет услуги

Всяка търговия трябва да има свой представителен магазин в Интернет. За Ваше улеснение сме създали различни пакети според нуждите на всеки бизнес. Онлайн магазинът е интернет услуга, която носи на собственика си добри печалби. По тази причина ние създаваме онлайн магазини с лесни за управление административни панели и голям брой възможности, съобразени с изискванията на Вашите клиенти.

Графичен дизайн:

Избирайки WebniMe за създател на Вашия графичен дизайн, Вие избирате 100% успех. За всеки един проект предлагаме оригинални концепции, съобразени с продукта/марката, които със сигурност ще грабнат окото на Вашите клиенти.

В името на кого работим ние?

  • В името на бизнеса, на ангажираните в него мениджъри, ръководители и поддържащ персонал, които нямат възможност и необходимите знания да засилят присъствието си в киберпространството и на пазара изобщо, но имат желание и мотивация да го направят. Тези интернет услуги са най-добрите приятелства, които биха могли да създадат.
  • В името на физически лица – обществено значими личности и/-ли утвърдени в шоубизнеса и културната сфера имена – и тяхното популяризиране;
  • В името на мащабните проекти, които се поместват в порталите у нас;

Ако припознахте себе си в горните редове, ако Вие и бизнесът Ви имате нужда от нов, мощен приток на капитали и потребители, както и от изграждането на блестящ имидж, ако се затормозявате от мисълта за недостиг на време и ресурси, доверете се на нас и на нашите интернет услуги. Те са на един клик разстояние!

Интернет услуги от Webnime
Оценете тази страница