office@webnime.com

СЪЗДАВАНЕ НА БРАНД

Нека всички разберат за Вас и бизнеса Ви.

Труден е процесът на създаване на бранд. Защо? – Избирайки точния бранд, Вие печелите половината битка. Създали сте удачен и печеливш подход за лесно разпознаване и непрекъснато напомняне, чрез него ще спечелите и доверието на Вашата целева аудитория. Разумните, предвидливи предприемачи и фирми инвестират в намирането на точното попадение. Това е така, защото знаят, че инвестицията им ще се отплати, ако постигнат успех в процеса на създаване на бранд.

Създаване на бранд, https://webnime.com/

Ние в Webnime знаем добре как се създава бранд и нашите предложения със сигурност ще отговорят на Вашите изисквания и очаквания. Разбираме какво е необходимо в процеса на създаване на положителен популярен бранд, който не само звучи страхотно, но има и точната и така нужна връзка, която да помогне в процеса на свързване с целевата аудитория. Работим усилено и неуморно, за да сме винаги в крак с промените и тенденциите на пазара. Стараем се да предлагаме услуга, която да е в унисон с начина, по който функционира бизнес светът.

 

Как протича процесът – създаване на бранд?

В основата на всяка добра идея стои задълбочено проучване. Това на Вашата компания, на пазарният сегмент, на целевият пазар и конкуренцията. След като сме добре запознати с Вашата дейност, започва магичното съчетание между креативност, интуитивност, познание и винаги верен рекламен усет. Накрая ние ще Ви предложим кратък списък с различни търговски марки, от които сме сигурни, че поне едно ще е уцелило точно в целта.

Брандът дава на своите потребители обещанието за качеството. Знаейки какво искате да постигнете, ще вдъхновите самите Вас и ще имате ясна посока за постигането на целите си.

Всичко е в основата на бранда. Важна е визията, съобщението, което искате да предадете и самите взаимоотношения, които ще се изградят с Вашите потенциални и бъдещи клиенти.

Ние ще Ви помогнем с всичко необходимо.
Бранд

Бъдете единствени

Създадените от нас имена и лого концепции ще бъдат напълно уникални по своята същност и визия. При всеки проект, свързан със създаване на бранд, ние се съобразяваме и с потенциалното онлайн присъствие, избор на подходящ домейн, както и бъдещото съчетаване на лого и цветове в рекламни материали и кампании. Бъдете сигурни, че това, което Ви предложим ще се основава на уникален аспект или сюжетна линия и стратегически маршрут за позициониране. Освен това ще се уверим, че бранд името не е запазено до този момент. Важно правило е, че след като веднъж се подбере цветовата палитра, тя да не бъде променена. Най-вече, след като е започнало нейното използване и разпространение.

Знаем колко е важно правилното и добре обмислено име за Вашия бранд. И ние като Вас искаме той да бъде успешен, разпознаваем и търсен.

Свържете се с нас още днес

Предлагаме всичко необходимо за създаване на бранд.
Нека заедно обсъдим подробно детайлите. Ще се радваме да работим съвместно!

Очакваме Ви.

TOP