Начало » Създаване на Бранд
Създаване на Бранд 2018-07-18T10:26:08+00:00

Създаване на бранд

Труден е процесът на създаване на бранд. Защо? – Избирайки точня бранд, Вие печелилите половината битка – създали сте удачен и печеливш подход за лесно разпознаване и непрекъснато напомняне, чрез него ще спечелите и доверието на Вашата целева аудитория. Разумните и предвидливи предприемачи и фирми инвестират в намирането на точното попадение, защото знаят, че инвестицията им ще се отплати, ако постигнат успех в процеса на създаване на бранд.

Ние в Webnime познаваме добре изкуството на създаване на бранд имена и нашите предложения със сигурност ще отговорят на Вашите изисквания и очаквания. Разбираме какво е необходимо, в процеса на създаване на правилния вид бранд, който не само звучи страхотно, но има и точната и така нужна връзка, която да помогне в процеса на свързване с целевата аудитория. Работим усилено и неуморно за да сме винаги в крак с промените и тенденциите на пазара и да гарантираме, че нашата услуга – създаване на бранд е в унисон с начина, по който функционира бизнес светът.

Как протича процеса – създаване на бранд?

В основата на всяка добра идея стои задълбочено проучване на Вашата компания, пазарния сегмент, целевия пазар и конкуренцията. След като сме добре запознати с Вашата дейност, започва магичното съчетание между креативност, интуитивност, познание и винаги верен рекламен усет. Накрая ние ще Ви предложим кратък списък с различни търговски марки, от които сме сигурни, че поне едно ще е уцелило точно в целта.

Създаване на бранд, https://webnime.com

Създаване на бранд

Създадените от нас имена ще бъдат напълно уникални по своята същност и ще бъдат лесно защитени. Често използваме съчетания съставени от думи, които са измислени или изработени от гръцки / латински / санскритски езици и могат да се основават на митология и други такива места. Всяка от тях ще се основава на уникален аспект или сюжетна линия и стратегически маршрут за позициониране. Освен това ще се уверим, че бранд името не е запазена до този момент. Важно правило е, че след като веднъж се подбере цветовата палитра, тя да не бъде променена след като вече е започнало нейното използване и разпространение.

Знаем колко е важно правилното и добре обмислено име за Вашата бранд, за да бъде той успеш, разпознаваем и търсен.

Свържете се с нас и заедно ще обсъдим подробно детайлите. Ще се радваме да работим съвместно!

Създаване на Бранд
5 (100%) 2 votes