office@webnime.com

Управление на социални профили

Ако се питате дали можем да създадем бизнес профили в социалните мрежи за Вас, които освен това да управляваме. Отговорът е – Да, можем!

Какво представлява тази услуга?

Първо създаваме бизнес профилите в тези социални мрежи, които клиентът ни посочи. За регистрация използваме новосъздаден имейл, който след регистрация предоставяме на клиента, заедно със съответните потребителски имена и пароли.

След това на ред идва конфигурацията на профилите, добавяне на бизнес информацията на клиента, както не на последно място и визуалното им съдържание.

Разполагаме с графичен дизайнер, който ще изработи визии, подходящи за бизнеса Ви. Те ще са уникални, донякъде с рекламен ефект, но най-вече приветливи и ангажиращи за потребителите. Тези визуализации могат да представляват изображения, видеоклипове или друг вид формат, като gif например. Целта им е чрез своя цветови контраст и рекламно послание да привлекат повече хора да използват услугите или продуктите Ви.

Списък на услуги, които предлагаме:


  • Създаване и публикуване на постове;
  • Създаване на графични изображения (визии), както и маркетингови видеоклипове;
  • Създаване на платени реклами;
  • Подсилване на публикации;
  • Създаване на рекламни таргет групи по години, интереси, пол, местоположение;
  • Изготвяне на ежемесечни отчети;
  • Достигане на желан брой преглеждания на публикации или харесвания на страницата;
  • Създаване и разиграване на игри с награди;
  • Създаване на анкети, събития и въпросници;
  • Други.

Важно е да знаете, че за целта на някои от посочените услуги, ние разработваме отделни интернет страници, които ни помагат в реализирането на дадената услуга.

Например, можем да създадем landing page във връзка с организирането на Facebook игра. С интересна визия ще насочим потребителите от бизнес профила Ви към този новосъздаден сайт. Там, по красив и интригуващ начин ще ги подканим да играят за спечелването на дадена награда. Това от своя страна е вид онлайн маркетингова стратегия.

Какво печелите Вие от това?

Първо ще привлечете повече последователи на бизнес профила си. Това означава, че повече потребители ще се информират за услугите или продуктите, които предлагате. Второ ще се сдобиете със списък от имейли, който можете да използвате на по-късен етап за една успешна маркетингова кампания. И тъй като сме наясно с новите GDPR правила, ние знаем точно как най-правилно да направим това. Освен това ще имате пълен анализ на таргет групата, включила се в играта.

Какво още Ви предлагаме ние?
Цена

Кои са параметрите, от които зависи цената?

Цената за управление на бизнес профил в дадена социална мрежа зависи от това, колко работа и усилия влагаме в това. Ако желаете да публикуваме веднъж седмично, напълно разумно е цената да е по-малка, ако публикуваме всеки работен ден, например. Това е така, защото в единия случай изработваме една визия, а в другия – 5. Отнема и време тези постове да се публикуват.

Това, което не правим е да комуникираме с клиентите Ви. Ако имате запитвания за даден продукт или услуга, единствено Вие знаете, какво можете да предложите на клиентите си, дали имате дадена стока в наличност и т.н.

В управлението на бизнес профилите влиза още намиране на нови последователи, както и създаване на платени реклами с бюджет, определен и предоставен от Вас. Важно е всеки бизнес профил в социална мрежа да има харесвания, защото тогава всеки пост ще бъде видим на стената на повече потребители. Така те ще знаят какво точно предлагате. Да не забравяме, че и връзката, както и сигналите, които се изпращат към сайта Ви, играят важна роля за неговото SEO оптимизиране.

Всъщност можем да се договорим какво точно желаете, но важното е да знаете, че можем да Ви предложим абсолютно всичко. Можем дори да нагласим най-добрия вариант за Вас според възможностите на социалната мрежа и бюджета Ви.

Нашата цел е клиентите ни да са доволни. Ако това е така, то дългосрочното ни сътрудничество е гарантирано. Свържете се с нас на посочените контакти в сайта ни още днес. Очакваме Ви!

TOP