3 стъпки до успеха на вашия сайт

1. Пишете качествени текстове!

Създавайте интригуващи заглавия на съдържанието, което пишете и интегрирате в сайта си. Препоръчително е да има Ключови думи във вашия текст. Ако фразата е прекалено дълга, може да ползвате само малка част от нея, но съдържанието трябва да е смислено. Важно е да таргетирате върху определени потребители и клиенти, ако целта на публикацията ви е да предлагате някаква стока или услуга.

Сложете на няколко места в съдържанието избраната от вас ключова дума или фраза, като не забравите да я удебелите, за да може да се отличава в текста. Избягвайте дублираното съдържание, копирането на текстове от други сайтове или некачествените спинър обработени текстове. Те само ще навредят на вас и вашия сайт. На думи звучи лесно, но както всички знаем, за всяко хубаво нещо е необходимо и време.

Но ако сте прекалено заети, защо просто не наемете коректна фирма, за да извърши SEO-оптимизация на уеб сайта ви и да работи по неговото надграждане. Цените на тези услуги са напълно допустими, така че какво са малко и разумно похарчени пари? Сигурни сме, че радостта ви ще бъде огромна, когато сайтът ви бъде добре оптимизиран и го видите на челните места в търсачките!

2. Не хвърляйте пари за регистрация в търсачки!

Има некоректни фирми, които срещу малка сума пари ви обещават регистрация в стотици търсачки… Просто спрете и не им вярвайте! Регистрацията в повечето търсачки е безплатна. А и едва ли вашият бизнес, който е локализиран в България, е нужно да се открива в търсачка от третия свят. За стоки и услуги в нашата страна ползвайте само Гугъл.

Именно затова търсете фирми, които могат да повдигнат сайта ви на предни позиции единствено само в тази търсачка. Трябва да знаете, че огромна част от търсачките бързо ще ви индексират, благодарение на „паяците“, с които работят. Просто те ще ви открият сами.

3. Направете подходящ избор между SEO-оптимизация и Google Adwords!

Все още се намират фирми, които ви предлагат за срок от 1-2 седмици да ви издигнат на челно място по добра ключова дума за сайта ви при търсене. Не се връзвайте на тези лъжи и не заплащайте услугите на тези фирми-ментета! Това е абсолютно невъзможно. Трябва да знаете, че след последните ъпдейти на Google е необходим по-бавен режим на работа, за да може сайтът ви да се предпази от наказания.

Вторият вариант е ползването на Google Adwords, но при него възвращаемостта е абсолютно нулева, тъй като в един красив момент, когато спрете да заплащате услугата, вашите реклами спират да се показват и сайтът ви наново ще се смъкне доста надолу в класацията на Google.

SEO-оптимизацията ни предлага голяма възвръщаемост, защото чрез нея вашият уеб сайт ще получи максимална реклама и добро позициониране по голям брой фрази и ключови думи.

Още информация за WebniMe SEO Оптимизация София

Безплатна проверка Seo състоянието на вашия уеб сайт

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Вашият телефон

Вашият Уеб сайт (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Използвайки този формуляр, Вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните Ви от този уебсайт.

logo webnime oficial

3 стъпки до успеха на вашия сайт
Оценете тази страница