Content Marketing – Маркетинг на съдържанието

content marketing

content marketing

Защо Ви трябва Content Marketing ?

Content Marketing е единственият правилен начин, с който можете да докарате органичен трафик към Вашия сайт, при това без да плащате за него, както е случаят с Pay Per Click рекламата. Това, което Ви трябва, е дългосрочна маркетингова стратегия на съдържанието, насочена към правилна целева аудитория и отнасяща се за конкретизирана ниша ключови думи. Резултатът – Постоянен Прираст на Потребители (ППП).

Искате ли и Вие да видите ръст на трафика към Вашия сайт?

Нека Ви помогнем!

Ние сме експерти в създаването и реализацията на всякакви видове маркетингови стратегии и кампании.

Стратегия за Content Marketing

Кое е важно при Content Marketing?

Ценното съдържание

Съдържание, свързано с решаването на даден проблем, или такова, което дава полезна информация на читателите, може да Ви помогне за увеличаване на трафика и да качи сайта Ви на по-горни позиции в резултатите на търсачките.

Помощ за потребителите

Това могат да бъдат електронни книги, „как-да“ информация, аудио и видео уроци, научно-изследователски публикации, забавни инфографики или нещо друго, което да помогне на потребителите.

Потребителите привличат други потребители

Нищо не привлича един потребител така, както друг потребител. Това е особено вярно, когато става дума за онлайн информация. Оригиналното, качествено и полезно съдържание (ако е достатъчно добро) може да привлече правилната аудитория, стига само да се споделя от обикновените потребители. Така неимоверно ще привлече вниманието и на други.

Надграждане авторитета на уеб сайта

Голямо съдържание, повече текстове и по-голям брой страници е това, което помага на сайта Ви да стане по-авторитетен. Той по-лесно ще се класира, а публикуваните статии ще излизат на по-предни позиции.

Насочване към правилната аудитория

Това е ключът за една успешна маркетингова стратегия.

Маркетинг на съдържанието е отличен подход за създаване на насочен органичен трафик и изграждане на аудитория за Вашата марка във всички социални мрежи. Гледайте на тази аудитория като на дългосрочен актив, който притежавате. Колкото по-дълго предлагате ново съдържание на интернет потребителите, толкова повече ще расте техния брой, ще остават верни и дори ще се застъпват за Вашата марка.

Предимство пред конкуренцията

Не мислите ли, че е крайно време да поемете напред в развитието си и да оставите конкурентите си в огледалото за задно виждане? Правилно изпълнена стратегия и едно добре планирано съдържание може да Ви изгради устойчиво конкурентно предимство, а това е позиция, която всяка фирма се опитва да изгради за своя бранд.

Content Marketing от WebniMe

Предлаганият от нас Маркетинг на съдържанието ще Ви помогне да увеличите трафика към сайта си, а основните задачите, които стоят пред нас, са:

  • Избор на определена ниша ключови думи и фрази;
  • Ясно дефинирана целева аудитория;
  • Анализ на конкуренцията за тези думи;
  • Постоянен поток от оптимизирани публикации;
  • Качествено съдържание, което включва инфографики, ръководства, видео и т.н.

Не се колебайте, а се свържете с нас, за да изградим заедно една успешна маркетингова стратегия за Вашата марка или продукт. Цена – по договаряне.

Content Marketing – Маркетинг на съдържанието
Оценете тази страница