office@webnime.com

МАРКЕТИНГ НА СЪДЪРЖАНИЕТО

Предлагаме отличен подход за създаване на насочен органичен трафик и изграждане на аудитория за Вашия онлайн бизнес.

Маркетинг на съдържанието

Не мислите ли, че е крайно време да поемете напред в развитието си и да оставите конкурентите си в огледалото за задно виждане? Правилно изпълнена стратегия и едно добре планирано съдържание може да Ви изгради устойчиво конкурентно предимство, а това е позиция, която всяка фирма се опитва да изгради за своя бранд.

Предлаганият от нас Маркетинг на съдържанието ще Ви помогне да увеличите трафика към сайта си, а основните задачите, които стоят пред нас, са:

  • Избор на определена ниша ключови думи и фрази;
  • Ясно дефинирана целева аудитория;
  • Анализ на конкуренцията за тези думи;
  • Постоянен поток от оптимизирани публикации;
  • Качествено съдържание, което включва инфографики, ръководства, видеа и т.н.

Имате ли нужда от маркетинг на съдържанието?

Маркетинг на съдържанието е единственият правилен начин, с който можете да докарате органичен трафик към Вашия сайт, при това без да плащате за него, както е случаят с Pay Per Click рекламата. Това, което Ви трябва, е дългосрочна маркетингова стратегия, насочена към правилна целева аудитория и отнасяща се за конкретизирана ниша ключови думи. Резултатът – Постоянен Прираст на Потребители (ППП).

Къде се крие тайната за провеждането на една успешна маркетингова стратегия?
1

Ценно съдържание

Съдържание, свързано с решаването на даден проблем, или такова, което дава полезна информация на читателите, може да Ви помогне за увеличаване на трафика и да качи сайта Ви на по-горни позиции в резултатите на търсачките.

2

Помощ за потребителите

Това могат да бъдат електронни книги, „как-да“ информация, аудио и видео уроци, научно-изследователски публикации, забавни инфографики или нещо друго, което да помогне на потребителите.

3

Отзиви и споделяне

Нищо не привлича един потребител така, както друг потребител. Това е самата истина. Оригиналното, качествено и полезно съдържание може да привлече правилната аудитория, стига само да се споделя от обикновените потребители.

Искате ли и Вие да видите ръст на трафика към Вашия сайт?

Нека Ви помогнем! Ние сме експерти в създаването и реализацията на всякакви видове маркетингови стратегии и кампании.

Не се колебайте, а се свържете с нас още днес! Цена – по договаряне.

TOP