office@webnime.com

GOOGLE ADS РЕКЛАМИ

Провеждаме рекламни кампании в Google според бюджета Ви

Google adsСигурни сме, че Вашето желание е онлайн потребителите да откриват сайта Ви още в първия момент, в който търсят определен продукт или услуга в Google, която Вие предлагате. Можете веднага да постигнете това, благодарение на платената реклама в Google.

Хубавото в случая е, че Вие определяте какъв бюджет да заделите за реклама. Принципът на таксуване от страна на Google е фиксирана цена на клик. Тя всеки път е различна и зависи от конкуренцията на определената ключова дума/фраза към момента.

Няма посещение – няма такса.

Google Ads Ви дава възможност да плащате само за ефективна реклама или иначе казано, да плащате само когато някой кликне върху рекламата Ви, за да посети уеб сайта Ви, или за да Ви се обади.

Привличайте повече кленти с Google Ads

Ако искате още нови посетители на своя уеб сайт, онлайн продажбите Ви да се увеличат, телефоните да не спират да звънят с нови и нови поръчки, или да покажете на клиентите си, че има защо отново да Ви посетят, то Google Ads може да Ви помогне.

Ние от дигитална маркетингова агенция Webnime можем да Ви помогнем с правилната настройка на рекламните Ви капмании в Google Ads.

ВИДОВЕ GOOGLE ADS РЕКЛАМИ

Текстова реклама

Рекламите в мрежата за търсене се показват до резултатите от търсенето с Google, когато хората търсят предлаганите от Вас продукти и услуги.

Дисплейна реклама

С помощта на банерни реклами в мрежа от над два милиона уеб сайта и приложения, рекламата Ви ще се показва там, където са потенциалните Ви клиенти.

Видео реклами

Вашият бизнес, предлаганите от Вас продукти и услуги се показват пред нови клиенти в YouTube. Това е уникален начин да споделите историята си.

Реклами за приложения

Може да популяризирате приложението си, като пускате реклами в цялата мрежа на Google, като не е задължително да имате опит в графичния дизайн.

Ние ще Ви помогнем с всичко необходимо.
Защо

Google Ads?

С помощта на Google Ads ще достигате до подходящата аудитория в точния момент. Хората намират с Google бизнеса Ви точно когато търсят това, което предлагате.

Може да рекламирате локално или глобално. Насочете рекламите си към клиенти в определени държави, региони или градове или в определен радиус от Вашия бизнес или магазин.

GoogleAds

Контрол над бюджета

Корекции по бюджета са възможни по всяко време. Освен това, кампанията може да бъде прекратена, когато пожелаете без такси за анулиране.

Тест на рекламите

След като се установи какво дава резултати и какво – не, то тогава могат да се направят подобрения по рекламите, за да бъдат по-ефективни.

Как се представят рекламите Ви

Google Ads показва колко хора са видели рекламите Ви или посетили уебсайта Ви. Можете да се насочи към конкретни типове хора, ако бизнесът Ви е специализиран.

Свържете се с нас още днес

Рекламирайте с наша помощ и тази на Google Ads. Нека заедно обсъдим подробно детайлите. Ще се радваме да работим съвместно!

Очакваме Ви.

TOP