office@webnime.com

Google Plus

През месец Април 2019г. тази социална мрежа прекрати дейността си!

Google Plus, https://webnime.com/

Google Plus

Социалната мрежа Google Plus може и да е била създадена като конкурент на Facebook, но на по-късен етап тя се беше превърнала в много повече от това. Само фактът, че беше продукт на Google означаваше много. Възможностите ѝ десетократно надминаваха тези на много други социални мрежи.

Въпреки спирането на платформата и деактивирането на всички профили, това не се отрази на бизнесите, включени в Google Maps.

Бизнес профил в Google My Business

Всеки, който се занимава с някакъв бизнес, трябва да има две неща:

  • Уеб сайт
  • Регистрация в Google My Business
Бизнес страницата в Google дава много повече предимства, отколкото бизнес страница във Facebook.
Можете да избирате между 3 варианта:
1

Витрина

Примери: ресторанти, магазини, хотели и т.н

2

Обслужван район

Примери: асансьорни техници, таксита, печатни услуги и т.н.

3

Марка

Примери: продукт, спортен отбор, музикална група и т.н.

На тази бизнес страница попълвате цялата информация, свързана с Вашата фирма – дейност, адрес и телефони за контакт, работно време, адрес на уеб сайта и др. При желание от Ваша страна, можете да поискате Google да Ви изпрати верификационен код на адресa на Вашата фирма, който сте посочили на бизнес страницата си и след като го получите и въведете, Google ще Ви отбележи като реално съществуваща компания. Това моментално Ви издига в резултатите му, най-малкото защото Ви счита за по-надеждни от конкурентите Ви, които нямат такова потвърждение.

Local SEO

Тясно свързани услуги

Тази услуга е и тясно свързана с Local SEO – оптимизиране на сайт за локално търсене. Благодарение на LSEO, потребителите от Вашия град, които търсят същия вид услуги или продукти, които предлагате, ще могат по-лесно и бързо да Ви открият в резултатите на търсачката.

На бизнес страницата си можете да предлагате най-новите си продукти, да информирате клиентите си за настоящите промоции и оферти, да споделяте за всички новини и събития, които се случват с Вашия бизнес, да публикувате анкети и т.н.

Възможностите на Google Plus не спират само до тук. Можете да се свързвате с клиенти и партньори от цял свят, да публикувате всичко, което ви интересува, да се присъединявате към общности, да следите кои са най-горещите публикации, да си чатите и т.н.

Google Plus, https://webnime.com/

За регистрация на бизнес страница ще ви бъде нужно първо да си направите личен профил. От него ще можете да администрирате и управлявате различен брой бизнес страници (може да имате повече от един бизнес). С личния си профил имате достъп до YouTube, където да качвате и споделяте видеа, реклами, презентации на продукти и всичко свързано с вашата дейност.

Ето защо Google+ е толкова важна и неделима част от съвременния интернет маркетинг. Все пак целта на всеки предприемач е да популяризира и развива бизнеса си в правилната насока, а G+ е точно това!

Открийте всички възможности за подобряване на бизнес позициите си на пазара...

Ние от WebniMe с радост ще ви помогнем по най-правилния начин да изградите вашата маркетингова кампания. Ще се погрижим за всички детайли от А до Я.

Нужно е само да се свържете с нас на посочените форми за контакт на сайта.

TOP