office@webnime.com

Pay Per Click Реклама

Това е много важна част от всеки успешен маркетингов план.

Pay Per Click реклама, https://webnime.com/

Pay Per Click реклама или PPC е част от всеки успешен маркетингов план, който е насочен към точно определена целева аудитория или по същество – това е начин на закупуване на посещения към Вашия сайт. Рекламирането в търсачките е една от най-популярните форми на Pay Per Click. Тя позволява на рекламодателите да поставят рекламите си в спонсорирани връзки. Те се показват когато някой търси ключовите думи, зададени от рекламодателя. Например, ако ние закупим Pay Per Click реклама за „SEO оптимизация“ в Google, тя може да се появи на челна позиция над резултатите.

Всеки път, когато някой кликне на нашата Pay Per Click реклама, ние трябва да заплатим на Google малка такса. Когато някой търси ключовата дума, която сме задали и кликне върху нашата реклама, дори да заплатим 2лв за този клик, ако потребителят закупи нещо от нас за 200лв, то тогава тази инвестиция си заслужава. Всъщност Pay Per Click реклама е добра за сайтове, които предлагат продукти или услуги, а не толкова за информативните сайтове.

Ако искате да рекламирате с Pay Per Click в Google, Facebook или някоя друга социална мрежа, то тогава сте попаднали на правилното място. Ние ще се погрижим за всяка една Ваша рекламна кампания.

Pay Per Click реклама от WebniMe

Ние ще Ви помогнем да позиционирате своя бранд пред очите на точния потребител, на точното място, в най-подходящото за това време.
Ние ще проучим и подберем най-подходящите ключови думи за Вашите рекламни кампании, като изберем оптимизирани за реализации Pay Per Click целеви страници.

Ние работим за възвръщане на инвестицията, т.е намаляване на разходите и увеличаване на приходите. Търсачките награждават рекламодатели, които имат уместно, интелигентно и целенасочено съдържание, като ги таксуват по-малко за всяко кликване.

Например, ако Вашите Pay Per Click целеви страници са полезни и удовлетворяващи потребителите, то Google ще Ви таксува по-малко за клик, което води до по-високи печалби за Вашия бизнес. Ние ще Ви обясним всичко необходимо.

Отделно от това, услугата, която предлагаме за Pay Per Click реклама, включва още:

Pay Per Click реклама, https://webnime.com/
 • Анализ и избор на ключови думи и фрази ;
 • Среден брой търсения месечно и вид на конкуренцията;
 • SEO консултация за PPC целева страница;
 • Оптимизиране на целевата страница, избрана за PPC – H-заглавия, мета тагове, алт тагове, мета описание;
 • Ежемесечен анализ на кампанията;
 • Проучване на конкуренцията;

PPC управление и маркетинг на съдържанието

Рекламна кампания, осъществена чрез “заплащане за клик“, предлага възможността веднага да се конкурирате за ключови думи или фрази, за които иначе би Ви отнело повече време, ако сайтът Ви е нов или все още не е оптимизиран. С Pay Per Click реклама Вие генерирате трафик почти мигновено, а ако се използва съвместно със SEO оптимизация на сайта, се създава т.нар. „халоефект“, който подобрява производителността и на двата канала. Важно е съдържанието на целевата страница да бъде изградено, както трябва – с полезен (не малък) обем от информация, отнасящ се точно за избраната ключова дума или фраза, в противен случай рекламната кампания ще бъде с ниска възвръщаемост.

Ние имаме богат опит в създаването на кампании за Pay Per Click реклама. За допълнителни въпроси се свържете с нас.

Какво е Google AdWords ?

Google Ads е подходящ за всеки бизнес

Създаването на рекламна кампания с Google Ads е особено подходящо за всеки сайт, тъй като Google е най-популярната търсачка не само в България, но и в целия свят, която има огромен трафик всеки ден, следователно съдържа най-много импресии и кликвания за рекламите си. Колко често ще се показва една Pay Per Click реклама в резултатите зависи от това кои ключови думи ще изберете. За да се постигне успешна рекламна кампания, нужно е да се акцентира на следното:

 • Релевантни ключови думи - да е правилно структуриран рекламния текст.
 • Качество на целевата страница – тя трябва да е оптимизирана с убедително, подходящо съдържание, съдържащо ключовите думи или фрази.
 • Добър рейтинг – качествен рейтинг не само на ключовите думи, но и на целевата страница. Рекламодателите с по-качествен рейтинг получават повече кликвания върху рекламите си и плащат по-ниски разходи.
Pay Per Click реклама, https://webnime.com/

За да имате ефективен списък с Pay Per Click ключови думи, той трябва да бъде:

 • Съответстващ – естествено, че не желаете да плащате за уеб трафик, който няма нищо общо с Вашия бизнес. Вие искате да намерите целеви ключови думи, които ще доведат до по-висока PPC честотата на кликване, ефективна цена за клик и по-голяма печалба. Това означава, че ключовите думи трябва да бъдат тясно свързани с дейността, с която се занимавате.
 • Изчерпателен – анализът на ключови думи трябва да включва не само най-популярните и често търсени термини, свързани с Вашата бизнес ниша, но и допълнителни думи и фрази, които са по-рядко срещани. В допълнение, те са по-малко конкурентни и следователно по-евтини.
Управление на Pay Per Click кампании

Рекламната кампания трябва да се управлява правилно, за да бъде ефективна.

При нужда списъкът с ключови думи се анализира и коригира. Добавят се релевантни ключови думи – нужно е да се разшири обсегът на всяка една Pay Per Click реклама чрез добавяне на ключови думи, които са подходящи за Вашия бизнес.

Добавят се отрицателни ключови думи с цел да се подобри практически кампанията и да се намалят излишните разходи по нея.

Разделяне на рекламните групи – така се подобрява честотата на кликванията (CTR). Разделяйки рекламните кампании на по-малки групи се създават по-подходящи Pay Per Click реклами, които помагат да се създадат по-насочени рекламни текстове и целеви страници.

Уточняване на целевите страници – при нужда се променя тяхното съдържание, за да се приведе в съответствие с индивидуалните заявки за търсене. Не е добре да се изпраща целия трафик към една и съща страница.

Бъдете успешни с нас.

Ние ще Ви преведем през целия процес и ще Ви дадем полезни идеи.

За повече информация се свържете с нас.

TOP