Изработка на сайт за сапуни (гръцки)

Начало » Portfolio » Изработка на сайт за сапуни (гръцки)
Изработка на сайт за сапуни (гръцки) 2018-07-09T12:21:39+00:00

Project Description

Уеб дизайнът е в кръвта ни, затова няма значение на какъв език искате да бъде изработен Вашият сайт. Доказва го и един от последните ни проекти – уеб сайт за сапуни, свещи и българска козметика, предлагани на гръцкия пазар. Клиентът ни е един от водещите български производители на свещи и сапуни, за който вече изградихме два сайта (фирмен и онлайн магазин) за България и който толкова остана доволен от работата, която свършихме, че ни възложи и последния си проект, въпреки че можеше да го предостави на някоя гръцка фирма за уеб дизайн. Ние сме му истински благодарни и се надяваме бизнесът му да продължава да се развива така успешно, както досега. Дори го очакваме с нетърпение за следващите международни проекти 🙂

Това, което е важно да споменем за изработката на всички наши сайтове е че имат Responsive design, т.е. съвместими са с всички мобилни устройста. Освен това са и SEO подготвени за бъдеща оптимизация, съгласно последните изисквания на Google.

Не се колебайте да ни потърсите още днес! В WebniMe ще откриете достъпни цени, коректно отношение и кратки срокове на изпълнение. За разлика от други наши конкурентни фирми, ние подписваме договор за изработка за всеки проект (по взаимно договерени параметри) като първоначално се заплаща 50% от договорената цена, а останалите 50% – след приключване и пускане на сайта. Ако желаете нещо по-нестандартно или искате сайтът Ви да притежава допълнителни модули и функции, можете да се свържете с нас, а ние ще Ви предложим индивидуална оферта.

Изработка на сайт за сапуни (гръцки)
Оценете тази страница

Project Details

Skills Needed:

Categories:

Copyright:

От WebniMe