Project Description

TBI Bank се свързаха с нас във връзка с организирането на Новогодишната им Facebook игра, с която те желаят да наградят най-верните си фенове. Освен, че има красив тематичен изглед, дизайнът на страницата на играта е съвместим с всички мобилни устройства. В него има вградена форма за регистрация, благодарение на която хората могат да се включат за тегленето на наградите. Тя изпълнява две много важни функции. На първо място нейното попълване служи като условие, което участниците трябва да изпълнят, за да участват в играта и на второ място – тази регистрация е отличен начин за събиране на имейли, които могат да послужат на TBI Bank за един бъдещ масов мейлинг.

Ние можем да Ви предложим всичко, което искате и за вашата Facebook игра. Дали ще бъде HTML страница или Flash – за нас няма значение, ние правим абсолютно всичко. Дизайнът винаги е Responsive – това е много важно, най-вече поради факта, че повечето потребители вземат участие в този тип игри през мобилните си устройства. Можем да Ви изготвим и Общи условия, ако не разполагате с такива. Отделно можем да вградим различни функции и модули в страницата на играта, за да може тя да Ви послужи по най-добрия за Вас начин (за статистики, онлайн проучвания, обратна връзка с потребителите и др.). Най-общо казано ние ще Ви помогнем във всички аспекти за провеждането на една успешна Facebook игра.

Свържете се с нас посредством формите за контакт изписани в сайта или направо заповядайте в офиса ни, за да обсъдим всички детайли. Възможни са всякакви договорки, съобразно бюджета, с който разполагате.

Новогодишна Facebook игра на TBI Bank
Оценете тази страница