Project Description

Изработка на Уеб сайт за козметичен салон. Клиент: фирма „Бенико“. Модерен дизайн, функционалност и бърза навигация. Напълно SEO оптимизиран сайт. Ключови думи и фрази, по които сайтът излиза на първа страница в Google: „козметичен салон„, „фотоепилация„, „дарсонвал„, „мезотерапия софия„, „фотоподмладяване софия„, „козметични процедури за тяло„, „козметични процедури за лице„, „козметични процедури цени„, „дерма ролер„, „липолазер“ и др.

Сайтът има създаден Блог, където ежемесечно се публикуват статии, писани от наш SEO копирайтър. Така сайтът успява да привлича все повече и повече потребители, като по този начин се увеличават и клиентите на веригата козметични салони.

Дайте нов старт и на Вашия бизнес! Цената за изработка на Стандартен уеб сайт започва от 199лв. без ДДС. Създаваме интересни и красиви сайтове – бързо и качествено. Ако желаете да Ви дадем индивидуална оферта за изработка на Стандартен уеб сайт, изпратете ни имейл, в който подробно е описано какво точно желаете и ние ще се свържем възможно най-бързо с Вас.

Уеб сайт за козметичен салон
Оценете тази страница