Project Description

Изработка на Уеб сайт за пожарогасители. Клиент: фирма „Гибко-9“ ЕООД. Модерен дизайн, функционалност и бърза навигация. Напълно SEO оптимизиран сайт. Ключови думи и фрази, по които сайтът излиза на първа страница в Google: „пожарогасители„, „противопожарна техника„, „прахови пожарогасители„, „водни пожарогасители„, „пожарогасител за кола„, „монтаж на пожарогасител„, „пожарна техника„, „системи за пожароизвестяване„, „системи за пожарогасене“ и др.

Сайтът има изработени още два поддомейна на руски и английски език, които са напълно отделни сайтове прикрепени към основния. По този начин не е нужно цялото съдържание да се превежда и да се плащат допълнителни разходи. В другите два поддомейна е прикрепена само основната информация на съответния език, като дизайнът е съобразен с главния: http://en.gibko-9.com/ и  http://ru.gibko-9.com/

Дайте нов старт и на Вашия бизнес! Цената за изработка на Стандартен уеб сайт започва от 199лв. без ДДС. Създаваме интересни и красиви сайтове – бързо и качествено. Ако желаете да Ви дадем индивидуална оферта за изработка на Стандартен уеб сайт, изпратете ни имейл, в който подробно е описано какво точно желаете и ние ще се свържем възможно най-бързо с Вас.

Уеб сайт за пожарогасители
Оценете тази страница