office@webnime.com

Великденска Facebook игра на TBI Bank

Един от последните ни проекти е създаването и провеждането на Facebook игра на TBI Bank, които желаят да наградят някои от най-верните си фенове със страхотни награди. Освен, че има красив тематичен изглед, дизайнът на страницата на играта е съвместим с всички мобилни устройства. В него има вградена форма с въпроси, благодарение на която хората могат да се включат за тегленето на наградите. Тя изпълнява две много важни функции. На първо място нейното попълване служи като условие, което участниците трябва да изпълнят, за да участват в играта и на второ място – тази регистрация е отличен начин за събиране на имейли, които могат да послужат на TBI Bank за един бъдещ масов мейлинг.

Ние можем да Ви предложим всичко, което искате и за вашата Facebook игра. Дали ще бъде HTML страница или Flash – за нас няма значение, ние правим абсолютно всичко. Дизайнът винаги е Responsive – това е много важно, най-вече поради факта, че повечето потребители вземат участие в този тип игри през мобилните си устройства. Можем да Ви изготвим и Общи условия, ако не разполагате с такива. Отделно можем да вградим различни функции и модули в страницата на играта, за да може тя да Ви послужи по най-добрия за Вас начин (за статистики, онлайн проучвания, обратна връзка с потребителите и др.). Най-общо казано ние ще Ви помогнем във всички аспекти за провеждането на една успешна Facebook игра.

Свържете се с нас посредством формите за контакт изписани в сайта или направо заповядайте в офиса ни, за да обсъдим всички детайли. Възможни са всякакви договорки, съобразно бюджета, с който разполагате.

 

Контакти

Офис София
Гр. София, Красно село,
Бул. Цар Борис III, N99-101,

+359 889 473 168
office@webnime.com

Офис Варна
Център, Варна
бул. Сливница №5,
ет. 2, офис 2

 +359 885 780 750
office@webnime.com

TOP