office@webnime.com

Изработка на уеб портал за имоти

Предлагаме изработка на портали и сайтове за всякакъв вид обяви, създадени според индивидуалните изисквания на клиента. Инвестицията в един такъв портал може да Ви донесе добри доходи от реклама, абонаментни планове и платени ВИП/ТОП обяви ежемесечно!

Конкретният проект е изработен от нулата в комбинация от Laravel Framework и QUASAR Framework за клиент от Нидерландия. Той представлява уеб портал за имоти, в който частни лица и агенции могат да публикуват своите обяви за продажба и наем на имоти, както и за краткотрайни настанявания в туристически обекти. За частните лица са предвидени до 3 броя безплатни обяви, а за агенциите – закупуване на специални пакети, според техните нужди. Това обаче не е всичко. Всяка регистрирана агенция може да въведе неограничен брой свои брокери/агенти. Публикуването на обявите може да стане по няколко начина – чрез импорт от сайта на агенцията, от самата агенция ръчно или от брокер/агент на агенцията. Обявите се показват в страницата на агенцията в портала.

Помислили сме и за защита на агенциите, в случай, че някой брокер напусне и реши „да вземе обявите със себе си“ – той няма да може напълно да изтрие своите обяви. Ще може да ги премахне в кошче и да не бъдат видими на портала, но агенцията е тази, която може да изтрие напълно своите обяви. Освен това, всички обяви, които брокерът/агентът публикува, влизат в портфолиото на агенцията, което означава, че той няма как да предлага друг имот без знанието на агенцията.

Разбира се, уеб порталът разполага с още много други функции, които са персонализирана изработка от Webnime по желание на клиента!

Ние можем да реализираме всеки Ваш проект, независимо от неговата сложност.

Имате идея? Заповядайте при нас, за да я осъществим заедно!

 

  • CLIENT Nekretninebalkan.com
  • YEAR 2023
  • WE DID Имоти
  • CATEGORY

Контакти

Офис София
Гр. София, Красно село,
Бул. Цар Борис III, N99-101,

+359 889 473 168
office@webnime.com

Офис Варна
Център, Варна
бул. Сливница №5,
ет. 2, офис 2

 +359 885 780 750
office@webnime.com

TOP