office@webnime.com

Оптимизация на съдържание за Адвокатски сайт

Работата по този проект беше свързана с оптимизация на съдържанието на българската и английска версия на сайта. Въпреки че системата, върху която бяха създадени сайтовете е WordPress, сайтовете се нуждаеха и от правилна on-page оптимизация. Нашият екип се зае с тази задача и към момента сайтът заема челни позиции в резултатите при търсене за желаните от собственика ключови думи и фрази.

Важно е да отбележим, че работата обхващаше не само българската, но и английската версия на сайта. Освен това, като допълнение бяха създадени бизнес профили в най-използваните социални мрежи в страната и цялостно изграждане на линк билдинг в отделни сайтове, портали и директории.

Клиентът остана наистина доволен, затова ни възложи още един проект, по който работим в момента, но който ще публикуваме в Портфолиото чак след като го завършим. Само ще Ви загатнем, че е отделен сайт, предназначен за немската аудитория.

Ако и Вие имате замислена идея, не се колебайте да я споделите с нас. Ние ще Ви дадем насока как да развиете един успешен бизнес в интернет и ще Ви помогнем на практика да реализирате всяка уеб идея.

 

  • CLIENT International Law Office
  • YEAR 2016
  • WE DID Оптимизация на съдържание
  • CATEGORY

Контакти

Офис София
Гр. София, Красно село,
Бул. Цар Борис III, N99-101,

+359 889 473 168
office@webnime.com

Офис Варна
Център, Варна
бул. Сливница №5,
ет. 2, офис 2

 +359 885 780 750
office@webnime.com

TOP