office@webnime.com

Редизайн на сайт за био храни

Освен изработка на сайтове, при нас ще откриете и редизайн на вече съществуващи и активни сайтове. Ние можем да Ви помогнем за изработка на слайдери, банери и други графични изображения, които да придадат красив изглед на Вашите продукти/услуги, които предлагате.

Онлайн магазинът на Gourmanic е изграден върху Prestashop. По проекта участваха нашите графични дизайнери, които придадоха допълнителни акценти и финални щрихи на вече готовия сайт. Към този момент, Gourmanic привлича потребителите не само в България, но и извън нея.

В WebniMe предлагаме изработка на всякакви фирмени сайтове, онлайн магазини и уеб портали на изгодни цени. Дайте нов старт на бизнеса си! При желание от Ваша страна можем да Ви изготвим индивидуална оферта за изработка на сайт. Нужно е само да се свържете с нас посредством формите за контакт изписани в сайта ни или да ни изпратите имейл, в който подробно е описано какво точно желаете, а ние ще се свържем възможно най-бързо с Вас. Всички наши реализирани проекти можете да откриете в нашето ПОРТФОЛИО.

 

Контакти

Офис София
Гр. София, Красно село,
Бул. Цар Борис III, N99-101,

+359 889 473 168
office@webnime.com

Офис Варна
Център, Варна
бул. Сливница №5,
ет. 2, офис 2

 +359 885 780 750
office@webnime.com

TOP