office@webnime.com

Фирмен сайт с продукти на BGR Group

В този проект ще Ви представим изработката на един фирмен сайт с продукти, собственост на голямата българска фирма за климатични системи – BGR Group. Сайтът е напълно съвместим с всички мобилни устройства, съдържа магазин с продукти, портфолио с проекти, блог, както и интегриран модул за избор на дистрибутори и сервизи в цялата страна. Предстои сайтът да бъде оптимизиран, което означава, че в бъдеще ще го откривате на първа страница в Google.

Изработката на един фирмен сайт понякога изисква и презентирането на продукти, без обаче самият сайт да е онлайн магазин. Има много системи, които позволяват това да бъде направено. Въпреки добавата на продукти, наличието на цени не е задължително. И въпреки това, прерастването на такъв сайт в онлайн магазин с реални онлайн продажби е напълно осъществимо. Такъв сайт е подходящ за фирми, които имат собствено производство, дистрибутори са на различни продукти или се занимават с търговия на едро и дребно.

Когато искате добре и напълно да представите един продукт, е хубаво да покажете на клиента неговото описание, техническите характеристики, каталог с цени, допълнителна документация, относно начина на експлоатация, както и отзивите на други потребители, закупили вече продукта. Със сигурност по този начин ще реализирате и по-големи продажби, защото предоставяйки необходимата информация на клиента, той би бил склонен да закупи даден продукт, знаейки всичко за него и доверявайки се на опита на други преди него.

Ние можем да предложим страхотно онлайн решение и за Вашия сайт. Необходимо е само да се свържете с нас. Дайте нов старт на бизнеса си с дигитална уеб агенция УебниМе. Очакваме Ви!

 

  • CLIENT BGR Group
  • YEAR 2017
  • WE DID Климатични системи
  • CATEGORY

Контакти

Офис София
Гр. София, Красно село,
Бул. Цар Борис III, N99-101,

+359 889 473 168
office@webnime.com

Офис Варна
Център, Варна
бул. Сливница №5,
ет. 2, офис 2

 +359 885 780 750
office@webnime.com

TOP