office@webnime.com

SEO КОПИРАЙТИНГ УСЛУГИ

Създаваме текстове, предназначени за оптимизацията на онлайн съдържание.

seo копирайтинг услуги

Услугата SEO копирайтинг, която предлагаме, представлява техника за писане на текстове по такъв начин, че те да бъдат индексирани от алгоритмите на търсачките и съответно изкарани на по-горни позиции в резултатите им. Важно е обаче съдържанието им да не бъде копирано от друго място, а да бъде изцяло оригинално. Първите резултати, които Ви излизат в Google, са най-често на такива сайтове, чието съдържание е написано от SEO копирайтър или поне от човек, отдаден изцяло на темата. Във втория случай обаче става дума за ужасно дълго съдържание и огромен обем на информация.

SEO копирайтинг е препоръчителен за бизнес сайтове, които предлагат или продават определени продукти или услуги. В тези случаи, целта на SEO Копирайтъра е с думи да убеди читателя да си закупи точно тези стоки. Като умел търговец, той Ви уверява, че в момента имате нужда точно от това и че то би решило всичките Ви проблеми. Такъв текст създава желание, примамва и в крайна сметка превръща читателя в купувач.

Търсите ли добър SEO Копирайтър?

Един добър SEO копирайтър трябва да има и добре изградена маркетингова стратегия, насочена към точно определена целева група, така че написаното съдържание да достигне до правилното място и да се вижда само от хора, които биха били потенциални клиенти.

Важно е съдържанието на един текст да бъде добре изградено, с ясно послание и по възможност – граматически правилно написано. Така ще оставите у клиента впечатлението, че това, което предлагате съдържа нужната информация и би могло да бъде наистина добра инвестиция. И все пак това е само чист копирайтинг.

При SEO копирайтинг се използват методи и техники, които наблягат на точно определени ключови думи и фрази, така че те да се забележат не само от читателите, но и от алгоритмите на търсачките. По този начин, Вие указвате, че имате оригинално и целенасочено съдържание, което би дало на потребителя нужната информация.

Цени за SEO копирайтинг услуги
ТЕКСТ

Обикновен или SEO оптимизиран?

Цената за обикновен текст е 15лв. Той съдържа минимум 300 думи.

Цената за оптимизиран текст е 25лв. Той съдържа избраната ключова дума или фраза, мета тагове, H-заглавия, изходящи линкове и други атрибути. Текстът е минимум 300 думи. Важно:

  • В един текст оптимизираме само една ключова дума или фраза.
  • Не пишем съдържания за сайтове за възрастни и подобни.
  • Оптимизиран текст не означава оптимизиран сайт. За да може един оптимизиран текст да се появи в първите резултати на търсачките е нужно самият сайт да е оптимизиран, както и обратното.

Какво се изисква от Вас?

От Вас се изисква единствено да ни зададете желаната ключова дума или фраза.
Ако искате ние да публикуваме текста на сайта Ви, то тогава ще ни бъде нужен и достъп до админ панела.

Защо Ви е да наемете професионален копирайтър от WebniMe ?

Най-вече, защото ще спестите време и пари. За нас не съществуват малки или големи компании, или малък или голям бизнес. Нашите специалисти пишат по начин, който е насочен към Вашата целева група. Така се постигат резултати.

Ние даваме смисъл на Вашето послание, което с лекота достига до потенциалния клиент. И запомнете… ние намираме точните думи!

TOP