Отзиви

Скъпи приятели, много Ви благодарим за милите отзиви. Дано сме оправдали всички ваши очаквания и се надяваме както досега, така и занапред да продължим успешно да работим съвместно!

Благодарим ви за съвестната работа и безкрайно големия ви професионализъм по изготвяне на нашия нов онлайн магазин, изработката на лого и корпоративна идентичност и брандирането на нашите магазини! Изключителна работа и прекрасно обслужване, които ни накараха да се почувстваме специални!
Павлина Славчева, Управител - Cvetarski.com
Като млада, но скоростно развиваща се компания ние търсим качествени партньори, които да вършат работата си безупречно. Във ваше лице ние намираме не само коректен и надежден партньор, но и професионалист, на който можем да разчитаме всекидневно. Благодаря ви за честната, скоростна и качествена работа.
Иван Стоянчев, Управител - Фютчър Енерджи
Zahvaljujuci Vama i Vašoj profesionalnosti prodaja nameštaja preko naša 3 sajta se mnogostruko uveličala. Kako dizajn, tako i SEO optimizacija koju Vi radite, po mom skromnom mišljenju, retko gde možemo pronaći. Toplo Vas preporučujem svima!
Nenad Stojanović, SPINOLA DOO, Beograd - Direktor
При съвместната ни работа по обновения уеб портал http://magnum7.bg/ – вие проявихте качествата на безспорни професионалисти, давайки ни правилни насоки за развитието на нови бизнес идеи и спомогнахте безкрайно за налагането на новото ни лого на пазара. По многобройните проекти, които сме реализирали заедно, само можем да се надяваме всичките ни партньори да бъдат приятели, каквито сте вие за нас!
Валентин Христов, Собственик на Магнум 7 ЕООД
Искам да изразя своето възмущение от практиките на агенциите, с които съм работил досега и да изразя възхищението си към начина на работа с WEBNIME. Всичко става лесно и бързо. WEBNIME изработи за мен един сайт, после още един, брошури, плакати, кутии, реклама в интернет, а съвсем скоро ще се радвам на онлайн магазин. Най-после намерих агенцията, на която да имам ПЪЛНО доверие. Ние дори вече не говорим за цени. Просто – какво трябва да се свърши и после колко пари трябва да платя. WEBNIME извоюваха пълното ми доверие и, макар че от много страни продължават да валят най-различни конкурентни предложения, не смятам да се оглеждам наоколо, защото работата вече ми върви гладко и бизнесът ми, въпреки кризата, е на топ позиция. Не можем да смогнем да обработим всичко и търся още хора. Зад тези думи заставам с името и бизнеса си, който не вярва, нека погледне: www.beniko.eu www.dermarollerbg.com скоро www.ishopbeauty.com
Петър Иванов, Козметични салони Бенико
Сравнително от скоро работим с вашата компания, но от мига в който започнахме, разбрахме, че сте сериозни и отговорни и може да се разчита на вас. Няколкото реализирани проекта го потвърдиха и оставиха у мен приятното усещане за истински партньор!
Александър Христов, Secada Investment
Момчета, благодаря ви за уникалната работа и високия професионализъм. Всичко, което правим заедно при вас става бързо, лесно и евтино! За мен други вече не съществуват!
Станислав Арсенов, Управител - Euforia 07
Лесна и бърза комуникация, страхотни професионалисти! Всичко беше направено в срок и въпреки леките разминавания, от наша страна, резултатът е страхотен.
Борислав Томов, Маркетинг Мениджър - Tez Tour
Сериозност, Постоянство и Съвършенство. Това са все термини, които описват няколкогодишна връзка, през която съм работила с чудесен екип. Благодаря ви!
Alina Pelivan, General Manager - Mobexpert Bulgaria

Изпратете ни вашия Отзив

Ще се радваме да ни изпращате вашите Отзиви. Те ще бъдат публикувани на тази страница.
Отзиви
5 (100%) 1 vote