Реклама на сайт

Начало » Реклама на сайт

Реклама на сайтРеклама на сайт

Всеки, който има собствен уеб сайт би желал той да излиза на първа страница в резултатите на Google по търсене на точно определена ключова дума или фраза. Това обаче се постига трудно, тъй като сайтът трябва да бъде оптимизиран.

SEO оптимизацията е услуга, чиято същност се състои в използването на набор от инструменти и действия, чрез които се „казва“ на Google и останалите търсачки за какво точно се отнася страницата и коя е основната, главна ключова дума в нея. Ако тези действия не бъдат извършени, то няма шанс сайтът/страницата Ви да излезнат на първа страница в резултатите, освен ако не си платите за това.

Платена реклама на сайт

Видовете реклама на сайт са най-различни. Тази в Google е една от най-популярните. Плащате си и сте първи в резултатите. Това обаче е временно – само докато си плащате. SEO  оптимизацията е по-добрият избор в случая, защото има по-дълготрайни резултати за по-малко пари.

Удачен вариант за реклама на сайт е и тази в други уеб сайтове. В България съществуват много големи уеб портали, които предлагат възможността да се рекламира при тях. Сайтове като abv.bg, vbox7, sportal, novini.bg, zamunda, bg-mamma и още много други подобни имат отредени рекламни места специално за банери, рекламни карета и публикации. Рекламата в тези сайтове също може да бъде таргетирана според аудитория и местоположение, както позволява и Google.

На Вас остава изборът да прецените къде да бъде позиционирана Вашата реклама.

А при нас можете да откриете всички тези видове реклама на сайт на едно място. Според договора, който сключим и параметрите, които договорим, Вие избирате бюджета, видът реклама, таргетирането по местоположение и аудиторията.

Като уеб отдел на рекламна агенция Crops, ние успешно управляваме и рекламни кампани в най-популярната социална мрежа в България – Facebook.

Нужно е само да се свържете с нас и ние ще Ви помогнем да достигнете до по-голям брой посетители, популяризирайки сайта си и увеличавайки трафика към него. Очакваме Ви!

Реклама на сайт
Оценете тази страница
By | 2017-03-23T01:59:37+00:00 септември 26th, 2016|Categories: Facebook, PPC Реклама|Tags: , |2 коментара

About the Author:

Здравейте, казвам се Петя и работя като SEO оптимизатор и копирайтър в дигитална маркетингова агенция "УебниМе", където съвместно с екип от много талантливи млади хора се трудим да предложим качествени web услуги и уникално online съдържание на всички наши клиенти.

2 коментара

  1. Kolini 14/11/2016 at 17:11 - Reply

    Страхотни сте!

Leave A Comment