ОБЩИ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ НА ИГРАТА 

„СПЕЧЕЛИ собствен Онлайн МАГАЗИН“

webnime_igra

Уважаеми клиенти, партньори и приятели,

Поради успеха на реализираните проекти тази година и увеличението на екипа ни, бихме искали да подарим на един от Вас изработка на един професионален и уникален онлайн магазин.

Правила за участие в играта: За да се включите в играта ни е необходимо да харесате нашата Facebook страница, както да харесате и споделите от нея поста с играта (публично). В тегленето на томболата участват само тези, които са изпълнили посочените условия. Победителят ще бъде определен на лотариен принцип. Всеки участник има право да участва в играта само веднъж.

Определяне на победителя: Един от всички участници, които са взели участие в нашата игра ще спечели изработка на онлайн магазин + хостинг за една година от уеб агенция WebniMe. Победителят ще бъде определен на лотариен принцип, а имената му ще бъдат публикувани на стената на страницата ни, както и в официалния ни сайт https://webnime.com/. Томболата ще бъде разиграна на 30.09.2016 г., а победителят ще бъде обявен веднага след обработка на резултатите. Ако видите своето име, Ви молим да ни пишете на лично съобщение във facebook, с което да ни предоставите трите си имена, e-mail и мобилен телефон за връзка.

Продължителност на играта: Играта стартира на 01.09.2016 г. и завършва на 30.09.2016 г. в 12.00 часа.

Награда: Онлайн магазин, изграден върху системата Open Cart + хостинг за 1 (една) година.

opencartwebhosting

Параметри на сайта, включени в изработката:

 • Лесна за управление администрация;
 • Мобилна съвместимост (Responsive design);
 • Неограничен брой категории и продукти;
 • Модул за промоции и количествени отстъпки;
 • Модул за различни начини на плащане (Visa Electron, MasterCard, PayPal, наложен платеж);
 • Модул за ваучери (Gift vouchers);
 • Модул за афилиейти (Affiliate);

Ако собственикът пожелае да се интегрират допълнителни модули, които не са описани в дадените от нас параметри, то те се заплащат отделно (Например Black Friday, Watermark и т.н.).

Важна информация, свързана с наградата:

 1. Наградата не може да бъде заменена за нейната равностойност в пари или за друг вид уеб сайт или услуга, които предлагаме в WebniMe.
 2. Задължение на собственика е да предостави домейн (url адрес на сайта) в рамките на 2 (две) седмици след обявяване на имената му на официалната ни страница. Ако той няма собствен домейн, то ние можем да му съдействаме за избора и закупуването на такъв.
 3. Изработката на онлайн магазина ще отнеме до 30 работни дни след подаване на данни за достъп до домейна.
 4. Сайтът ще бъде сложен на наш хостинг за една година. Собственикът има право да се откаже от него, но това не означава, че ще му бъде изплатена равностойността в пари или по друг начин, като например заплащане за друг хостинг. Ако собственикът се откаже от предоставения от нас хостинг, то тогава той е длъжен да осигури свой собствен.
 5. Изработката не включва въвеждане на категории, продукти, текстове и изображения, а само изграждане на цялостната платформа.
 6. На собственика ще бъде предоставена информация как сам да вкарва категории, продукти, текстове и изображения. В случай, че той желае ние като уеб агенция да въвеждаме информация на сайта, то допълнително ще се договорят условията и цената за предоставянето на тази услуга.

Наградата не включва:

 • Безплатна поддръжка;
 • SEO оптимизация на сайта;
 • Заплащане на домейн;
 • Други уеб услуги;

След приключване на изработката на сайта, всички данни за достъп до сайта се предоставят на собственика и WebniMe не носи отговорност за по-нататъшните действия по него.

Допълнителна информация:

WebniMe е отдел на рекламна агенция Crops, в която предлагаме пълно рекламно обслужване – изработка на лого, брандиране на витрини и автомобили, печат на рекламни материали, външна реклама, билбордове и мегабордове, организиране и провеждане на събития и промоции, уеб дизайн, SEO оптимизация и интернет маркетинг. При нас ще откриете всичко на едно място.

За допълнителни въпроси относно играта или услугите, които предлагаме можете да се свържете с нас или ако Ви е по-удобно да заповядате на среща в офиса ни:

гр. София, ж.к. Манастирски ливади-изток,
ул. Боянски водопад 105, бл.27
Телефони: 02/426 89 95 и 0882 630 228
E-mail: office@webnime.com
Уеб сайт: https://webnime.com/

Със самия акт на участие в играта, Вие се съгласявате с посочените условия. Желаем успех на всички!

Спечели собствен Онлайн Магазин
Оценете тази страница