office@webnime.com

Изработка на сайт

Какво Ви предлагаме

Предлагаме изработка на сайт, с модерен изглед, лесна за управление администрация и мобилно съвместим дизайн. Той може да бъде създаден посредством някоя от платформите за изграждане на сайтове като WordPress например или да бъде изцяло персонализирана разработка. Това, както и обемът му са решаващи за формирането на крайната цена.

Ние се съобразяваме с изискванията, които имат нашите клиенти, разбираме техните желания и им даваме насоки и предложения за сайта, с който желаят да се сдобият. По този начин съвместно изграждаме цялостната представа как накрая би трябвало да изглежда той. Ако имате добра идея, ние ще я превърнем в реалност.

Изработка на сайт, https://webnime.com
WebniMe

Как работим на практика

  • Определяме среща с клиента, където обсъждаме какъв сайт желае, с какви функции да разполага, на какъв език да бъде и т.н. Ние, от своя страна, предлагаме различни модули, притурки, опции и др.
  • След като договорим с клиента параметрите за изработка на сайт, изготвяме оферта, която му изпращаме по имейл до няколко дни след срещата.
  • Ако клиентът се съгласи с офертата, подписваме договор, като той заплаща половината от договорената цена, а ние се заемаме с изработката на сайта.
  • По време на създаването на сайта ние поддържаме постоянна комуникация с клиента, за да се уверим, че всичко е такова, каквото той желае. Ако ли пък не, то тогава да можем да го коригираме своевременно.
  • След като приключим с проекта, клиентът заплаща остатъка от договорената сума и получава всички пароли за достъп.

Какво е важно при изработката на сайт?

Уверяваме Ви, че, освен визуално издържани, ние изработваме добре структурирани и SEO подготвени сайтове. Всеки един съдържа основните изисквания по кода, които Google и останалите търсачки изискват – правилни H-titles, urls, robots.txt, Sitemap, Responsive design и т.н.
Ние разбираме, че сайтът Ви е не само Вашата визитка пред света. Той е място, което трябва високо да се оценява както от потребителите, така и от уеб браузърите.

WordPress

OpenCart

Magento

HTML5

CSS3

PHP

JavaScript

Laravel

Symfony

Bootstrap4

MySQL

Custom systems

Какво още Ви предлага уеб агенция WebniMe?

Редизайн за вече съществуващ сайт

Практиката ни е същата, както при изработка на сайт.

След съвместна консултация ние ще Ви насочим най-правилно към това, което би било добре за Вашия сайт.

Важни фактори за добра изработка на сайт

Като се има предвид, че в днешно време повечето продажби се извършват през Интернет, то бъдете сигурни, че и Вашият бизнес ще се нуждае от уеб сайт. Това обаче не е достатъчно. Ако искате наистина да печелите, то тогава ще трябва сайтът Ви да е лесно откриваем в търсачките. А как става това? - Със SEO оптимизация.

Предлаганата от нас изработка на сайт включва само оптимизация за кода. В услугата не влиза оптимизация за страниците и тяхното съдържание (освен ако не е договорено друго с клиента).

Качественото, полезно и оригинално съдържание е главният фактор при SEO оптимизацията. То съставлява 80% от нея. Уверете се, че текстовете Ви са обемни и съдържат главните ключови думи и фрази, по които искате да Ви открива Вашaтa целева аудитория в Интернет. Ако нямате такива, ние предлагаме и SEO копирайтинг услуги >>>

Мобилна версия за сайт

Към нас се обръщат клиенти, които вече имат изработени сайтове, но търсят помощ, понеже сайтовете им не са пригодени за мобилни устройства, което е едно от последните и най-важни изисквания от Google след масовото навлизане на таблети и смартфони.

Изработени сайтове

Преди да пожелаете да работим съвместно, разгледайте завършените ни ПРОЕКТИ, както и тяхните мобилни версии през телефона или таблета си. Те най-точно ще Ви дадат оценка за нашата работа. Времето за изработка на сайт отнема близо месец, освен ако няма някои по-специални изисквания относно параметрите му.

Цена за изработка на сайт

Всяка изработка на сайт отнема различно време и обем работа, затова и цените са различни. Попълнете формуляра ПОИСКАЙ ОФЕРТА горе вдясно на страницата и ние ще Ви върнем имейл с нашето ценово предложение. Не забравяйте да опишете функциите и брой страници, с които искате сайтът Ви да разполага. Очакваме Ви :)

Изберетеизработка на сайтове

от WebniMe

СТАНДАРТНИ САЙТОВЕ

ВИЖ ПОВЕЧЕ

ОНЛАЙН
МАГАЗИНИ

ВИЖ ПОВЕЧЕ

УЕБ
ПОРТАЛИ

ВИЖ ПОВЕЧЕ

TOP