Изработка на уеб сайт от WebniMe

Изработка на уеб сайт София, изработка на сайт, изработка на сайт София, изработка на сайт Варна, изработка на сайт цена, изработка на сайт цени, изработка на уеб сайт, изработка на уеб сайт Варна

Изработка на уеб сайт

Предлагаме изработка на уеб сайтове, базирани на всички популярни open source системи като WordPress, OpenCart, Magento и други, както и индивидуална изработка на системи, според изискванията на клиента. Не съществува нещо, което да не можем да създадем. Интегрираме и различни функции във вече готови сайтове. Предлагаме и редизайн на съществуващи и активни сайтове. Работим активно и с клиенти от други страни, предлагайки им продукти, отговарящи на техните нужди, език и обем.

Можем лично да се договорим за всеки проект. Дори да не сте сигурни какво точно искате, ние ще Ви помогнем в избора като Ви дадем насоки за всички особености около създаването на един уеб сайт, както и по-нататъшното му поддържане и развитие.

Изработваме всякакви по вид уеб сайтове – стандартни информационни, онлайн магазини, както и персонализирани уеб портали с набор от различни функции. Разполагаме с екип от опитни уеб разработчици, които ще създадет перфектния сайт за Вас.

За цената можем лично да се договорим. Тя се оформя от обема на работа, времето, нужно за изработка, както и функциите, с които искате да разполага сайтът Ви.

Бързо запитване

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Използвайки този формуляр, Вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните Ви от този уебсайт.

Дизайн

В процеса по изработка на сайта, без значение за колко големи клиенти става въпрос, ние обръщаме внимание на всеки отделен елемент по дизайна. Винаги започваме със създаването на идеен проект, който е съобразен с нуждите на бизнеса, характера на целевата аудитория, както и желанията на клиента. Нашите специалисти отделят нужното време, опит и знания за всеки проект, като не пропускат нито един детайл. В крайна сметка всичко това изгражда цялостния стил и визия на един уеб сайт.

Функционалност

Атрактивният дизайн не е достатъчен. Нужно е всеки един сайт да бъде функционален и ефективен, иначе се губи неговото предназначение. Разбирайки нуждата от това, ние изработваме уеб сайтове, които, отразявайки цялостната концепция на компанията, са лесни за използване както от потребителите, така и от техните собственици.

Ние обръщаме огромно внимание и на тяхната функционалност спрямо мобилните устройства. Всеки един наш изработен уеб сайт има Responsive Design, т.е. съвместим е с всеки компютър, лаптоп, таблет или телефон. Това е и едно от последните изисквания на Google, свързани с индексирането на сайта в неговите резултати.

Изработка на уеб сайт София, изработка на сайт, изработка на сайт София, изработка на сайт Варна, изработка на сайт цена, изработка на сайт цени, изработка на уеб сайт, изработка на уеб сайт ВарнаОптимизация

Четири са основните насоки при оптимизацията на един сайт:

При всяка изработка на уеб сайт ние оптимизираме неговия код според изискванията на търсачките и го подготвяме за по-нататъшна SEO оптимизация. Това означава, че ако в даден момент Вие решите да го популяризирате, за да може да излиза на челни позиции в Google или друг уеб браузър, то той ще бъде напълно подготвен.

Освен това свързваме сайта Ви с всички бизнес профили в социалните мрежи, които имате.

Научете повече за SEO оптимизация >>>

Уеб сайтът е един от най-ефективните и важни маркетингови инструменти. Той трябва да привлича желаната целева аудитория и да спомага за увеличаване продажбите на компанията. Именно поради тази причина е от огромно значение кой ще се заеме с изработката на Вашия и кой ще се заеме с неговото популяризиране. Нужно е да ангажирате специалисти, които вече имат доказани умения и опит в тази област.

Дигитална маркетингова агенция WebniMe Ви предлага пакет от услуги, които включват изработка на уеб сайт с красив динамичен изглед, който е напълно подготвен за SEO оптимизация. Ние предлагаме както индивидуален, така и системен подход за всеки проект. Модерен изглед, функционалност и лесна навигация – това са основните неща, на които залагаме. Препоръчваме Ви да разгледате нашето ПОРТФОЛИО, където качваме вече изработени проекти. Така сами ще прецените дали Ви харесва това, което правим за своите клиенти. Очакваме Ви!

Цена за изработка на уеб сайт

Всеки уеб сайт е индивидуален сам по себе си, затова и цената се определя от отделните му компоненти.

Цената за обикновен фирмен сайт, изработен с HTML код може да е различна. Свържете се с нас и ни кажете от какво се нуждаете и ние ще Ви дадем нашата оферта.

За изработката на динамичен сайт, изграден върху определена opensource платформа (например WordPress), цената стартира от 499лв. без ДДС, като в пакета също влизат само до 5бр. страници и основните функции на избраната платформа. Тук обаче, сайтът разполага с лесен за управление Административен панел и възможност за добавяне на различни плъгини, модули и т.н. Текстовият и снимков материал се предоставя от клиента.

Всеки друг, по-различен проект се съгласува предварително с клиента, очертават се всички параметри и му се предлага ценова оферта.

Неизчерпателен списък с различни възможни параметри:

  • Брой страници;
  • Многоезичност на сайта;
  • Допълнителни функции и модули;
  • Цялостна SEO оптимизация на сайта;
  • Изработка на Блог за сайта;
  • Изработка на Бюлетин;
  • Изработка на Слайдери;
  • Изработка на Банери;
  • Изработка на Онлайн Магазин във фирмения сайт;
 • Други;

За повече информация се свържете с нас.

HTML сайт

199лева
 • до 5бр. страници
 • Responsive design
 • SEO подготвен
 • Административен панел – Няма

Динамичен сайт

499лева
 • до 5 бр. страници
 • Responsive design
 • SEO подготвен
 • Административен панел
Изработка на уеб сайт
4.7 (93.33%) 18 votes