office@webnime.com

ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ

Ние ще популяризираме Вашия онлайн бизнес в интернет.

Интернет маркетингНезависимо от това колко добре е оптимизиран Вашият сайт и какъв модерен дизайн има, всичко това губи своя смисъл, ако нямате добър интернет маркетинг.

Няма какво да се лъжем… интернет пазарът става все по-конкурентен, а за да бъде успешен един бизнес, той трябва да се наложи в интернет пространството посредством различни маркетингови подходи. За да успеете да се класирате на по-високи позиции, да достигнете до по-голям брой хора и да продавате продуктите и услугите си по-успешно, то тогава Ви трябва добра маркетингова стратегия. Ние Ви предлагаме точно такава! Нашите интернет маркетинг умения имат за цел да изстрелят бизнеса Ви в друга, по-добра класа и на друго, по-високо ниво. Както в България, така и навсякъде по света, броят на интернет потребителите прогресивно расте. С него растат и интернет продажбите, което означава, че качеството на предлаганите услуги и продукти също се е повишило. Единствено интернет рекламата ги различава. Тя превъзхожда всички останали рекламни канали, което показва, че необходимостта от по-добро позициониране в Интернет се е увеличило неимоверно.

Фирми и лица, чиито продукти и услуги се пласират на онлайн пазара посредством интернет маркетинг, имат повече работа и повече възможности за израстване и развитие, отколкото тези, които не го правят.

Какво е интернет маркетинг?

Интернет маркетинг е всъщност поредица от действия, които се извършват, за да се увеличи броят на посещенията на даден сайт. На преден план изпъкват предлаганите продукти и услуги, а главната цел е да се достигнат възможно по-голям брой таргетирани потребители. В крайна сметка резултатът е повече работа, повече пари и по-големи печалби.

Използваните методи и техники, свързани с интернет маркетинг, не се ограничават нито по брой, нито по действия. За да може една маркетингова кампания да е наистина успешна, трябва фирмата или човекът, който я прави, да има доста сериозни познания като цяло в сферата на интернет рекламата, но също така познания и в електронния свят на онлайн продажбите, услугите, уеб дизайна и интернет изобщо.

От друга страна, за една добра и успешна интернет маркетинг кампания, от голямо значение е самият сайт – той трябва да отговаря на всички стандарти и условия в съвременния уеб дизайн, да е мобилно съвместим и визуално атрактивен, за да бъде не само конкурентноспособен, но и продуктивен от гледна точка на съвременния интернет пазар.

Какво Ви предлагаме?
TOP

Маркетингови инструменти за популяризиране на онлайн бизнес

  • Бюлетин – с него можете своевременно да уведомявате регистрираните потребители на сайта Ви за най-новите изгодни предложения;
  • Реклама в социалните мрежи – всяка една публикация може да бъде рекламна. Имате възможност и да си заплатите за такава, т.е. да я подсилите;
  • Реклама в интернет – в България най-популярната интернет реклама е тази на Google. Можете обаче да пробвате и в сайтовете за оферти, в различни уеб портали, интернет указатели и директории;
  • Безплатна реклама в интернет – всички сайтове за обяви, форуми и т.н.;
  • Блог – с него уведомявате за най-новото не само регистрираните потребители, а въобще всички посетители на сайта;
  • Партньорски маркетинг – афилиейт програми, т.е. друг да предлага Ваши стоки и услуги, като печели договорен процент от продажбите;
  • E-mail маркетинг – особен вид интернет маркетинг, който при злоупотреба може да доведе и до наказание от страна на някои уеб браузъри. Внимавайте, границата между e-mail маркетинг и СПАМ е много тънка.

Ако желаете да приложим такъв вид интернет маркетинг и за Вашия онлайн бизнес, моля свържете се с нас и ще уговорим всички параметри и дейности на работа. Цена – по договаряне.

Свържете се с нас още днес

Предлагаме всички видове Интернет маркетинг и онлайн популяризиране.

Не се колебайте да ни потърсите. Ще се постараем да останете наистина доволни.

TOP