Интернет маркетинг

Интернет маркетинг София www.webnime.com

Интернет маркетинг

Независимо от това колко добре е оптимизиран Вашият сайт и какъв модерен дизайн има, всичко това губи своя смисъл, ако нямате добър интернет маркетинг.

Няма какво да се лъжем… интернет пазарът става все по-конкурентен, а за да бъде успешен един бизнес, той трябва да се наложи в интернет пространството посредством различни маркетингови подходи. За да успеете да се класирате на по-високи позиции, да достигнете до по-голям брой хора и да продавате продуктите и услугите си по-успешно, то тогава Ви трябва добра маркетингова стратегия. Ние Ви предлагаме точно такава! Нашите интернет маркетинг умения имат за цел да изстрелят бизнеса Ви в друга, по-добра класа и на друго, по-високо ниво. Както в България, така и навсякъде по света, броят на интернет потребителите прогресивно расте. С него растат и интернет продажбите, което означава, че качеството на предлаганите услуги и продукти също се е повишило. Единствено интернет рекламата ги различава. Тя превъзхожда всички останали рекламни канали, което показва, че необходимостта от по-добро позициониране в Интернет се е увеличило неимоверно.

Фирми и лица, чиито продукти и услуги се пласират на онлайн пазара посредством интернет маркетинг, имат повече работа и повече възможности за израстване и развитие, отколкото тези, които не го правят.

Какво е Интернет маркетинг?

Интернет маркетинг

Интернет маркетинг

Интернет маркетинг е всъщност поредица от действия, които се извършват, за да се увеличи броят на посещенията на даден сайт. На преден план изпъкват предлаганите продукти и услуги, а главната цел е да се достигнат възможно по-голям брой таргетирани потребители. В крайна сметка резултатът е повече работа, повече пари и по-големи печалби.

Използваните методи и техники, свързани с интернет маркетинг, не се ограничават нито по брой, нито по действия. За да може един интернет маркетинг да е наистина успешен, трябва фирмата или човекът, който го прави, да има доста сериозни познания като цяло в сферата на маркетинга и рекламата, но също така познания и в електронния свят на уеб продажбите, услугите, уеб дизайна и интернет изобщо. Освен това за една добра и успешна интернет маркетинг стратегия, от голямо значение е самият сайт – той трябва да отговаря на всички стандарти и условия в програмирането и уеб дизайна. С други думи, може да се каже, че той трябва да бъде:

  • Добре оформен сайт, с адаптивен дизайн за отваряне и бързо зареждане през различни мобилни устройства или т.нар. „Responsive design“ .
  • Добрe позициониран в най-популярните търсачки (Google, Bing, Yahoo, Yandex и др.). Това има пряко влияние върху броя на посещенията.
  • Добре оптимизиран сайт – това означава по-голям трафик към сайта Ви.
  • С качествено и количествено оформирано съдържание – текстове, изображения и т.н.
  • Свързан с най-популярните социални мрежи (Facebook, G+, Twitter, LinkedIn и др.). Така се предоставя възможност съдържанието на сайта да бъде харесвано, споделяно, оценявано, рекламирано и т.н.
  • Правилно насочен в рекламата – избор на публика, въз основа на възраст, работа, интереси и т.н.

И това не е всичко… има още много други условия, с които трябва да се съобразява един сайт, за да бъде не само конкурентноспособен, но и продуктивен от гледна точка на съвременния интернет маркетинг.

Действия за популяризиране на сайт, които спадат към интернет маркетинг:

Бюлетин – с него можете своевременно да уведомявате регистрираните потребители на сайта Ви за най-новите изгодни предложения;

Реклама в социалните мрежи – всяка една публикация може да бъде рекламна. Имате възможност и да си заплатите за такава, т.е. да я подсилите;

Реклама в интернет – в България най-популярната интернет реклама е тази на Google. Можете обаче да пробвате и в сайтовете за оферти, в различни уеб портали, интернет указатели и директории;

Безплатна реклама в интернет – всички сайтове за обяви, форуми и т.н.;

Блог – с него уведомявате за най-новото не само регистрираните потребители, а въобще всички посетители на сайта;

Партньорски маркетинг – афилиейт програми, т.е. друг да предлага Ваши стоки и услуги, като печели договорен процент от продажбите;

E-mail маркетинг – особен вид интернет маркетинг, който при злоупотреба може да доведе и до наказание от страна на някои уеб браузъри. Внимавайте, границата между e-mail маркетинг и СПАМ е много тънка.

Ако желаете да приложим такъв вид интернет маркетинг и на Вашия сайт, моля свържете се с нас и ще уговорим всички параметри и дейности на работа. Цена – по договаряне.

Интернет Маркетинг Услуги

Мобилна реклама София www.webnime.com

Мобилна реклама

Свръжете се с нас

Предлагаме всички видове Интернет маркетинг

Не се колебайте да ни потърсите. Ще се постараем да останете наистина доволни.
Свръжете се с нас
Интернет Маркетинг
5 (100%) 11 votes