office@webnime.com

УПРАВЛЕНИЕ НА ОНЛАЙН РЕПУТАЦИЯ (ORM)

(Online Reputation Management)

Управление на онлайн репутация, https://webnime.com/

Управление на онлайн репутация

Колкото и да Ви се иска, няма как да имате пълен контрол над това, което другите хора говорят за Вас или Вашата фирма онлайн. Вие обаче можете да отправите свое собствено послание. В днешно време процесът на управление на онлайн репутация е от решаващо значение за поддържането на един успешен бизнес. Нужен е контрол и оценка на това, което Вашите клиенти и конкуренти правят в интернет, за да можете адекватно да изградите собствен имидж.

Интернет се превърна в място, където всеки търси някаква информация. Дали това е марка, услуга, продукт, или лице – няма никакво значение. Всичко се намира онлайн. Ето защо е изключително важно да имате на разположение добра стратегия за управление на онлайн репутация. По този начин Вие ще знаете какво да правите, ако сте погрешно оценени от потребителите онлайн

Управление на онлайн репутация от WebniMe

Ние от WebniMe ще създадем за Вас маркетингов план, с който ще поемете контрол над Вашата репутация онлайн, като успешно контролирате и насочвате информацията, която се публикува. Съвместната интеграция на услугите и стратегиите, които Ви предлагаме, ще Ви дадат желаните резултати. А и сме сигурни, че никоя друга фирма не е по-квалифицирана от нас, за да Ви помогне в процеса на управление на онлайн репутация.

Управление на Онлайн Бизнес Репутация

1

Представяне на Вашия бранд

Много често Вашето присъствие в интернет е първият и най-важен фактор, който прави впечатление на обикновения потребител. Добра стратегия, която представя Вашата марка като търсена, положителна и социално активна, може да доведе до ръст в продажбите, нови фенове, добри отзиви, а това, само по себе си, увеличава популярността на бранда.

Нашият подход към управлението на Вашата онлайн бизнес репутация включва: изграждането на силни онлайн активи, добър социален профил, включително интеграция на най-добрите SEO техники, с помощта на които целенасочено развиваме информацията, която се предоставя в интернет. Ние ще Ви асистираме да съживите, издигнете и съхраните Вашата марка, използвайки добре оптимизирани, разбираеми и позитивни послания.

Колкото и да се твърди, че „Няма лоша реклама“, ние ще Ви помогнем да насочите потребителите само към добрата такава. Разполагаме и с много уеб инструменти, които се използват при управлението на онлайн бизнес репутацията.

Управление на онлайн репутация, https://webnime.com/
Управление на онлайн репутация, https://webnime.com/
2

Как се отразяват социалните мрежи на Вашия бизнес?

Ако сте сериозна фирма, съществува реална възможност хората да говорят за Вас в социалните мрежи. Независимо дали става дума за Facebook, G+, Twitter, Linkedin, или някоя друга социална медия, Вашата фирма трябва да има осезаемо присъствие там. Така ще можете да информирате потребителите за това, което Вие желаете те да чуят, а не това, което ще прочетат по разни форуми или оставени коментари – било то достоверни или пълна измислица.

Като допълнителен елемент от нашата услуга, свързана с управление на онлайн репутация, ние ще създадем стратегия за подобряване на имиджа на Вашата марка в социалните мрежи, като изградим добра обратна връзка с потребителите.

Още по темата..

Какъв е SEO факторът при ORM?

Добър въпрос. Да речем, че сме създали позитивни послания и ги публикуваме, надявайки се, че всички ще ги видят. Е, без оптимизация за търсачките, всички положени усилия ще бъдат недостатъчни, тъй като няма да има кой да ги намери.

След като създадем репутация на Вашата марка и развием онлайн активите, оптимизацията ще помогне съдържанието да се появи по-високо в резултатите на търсачките. Оттам нататък ще забележите единствено положителна промяна в отношението към Вас и/-ли Вашата фирма. В това се състои една добра кампания за управление на онлайн репутация.

Поддържане на положителна онлайн репутация

Отнема време, за да се сдобиете с нови клиенти, но отнема само секунда, за да ги загубите. Ние ще Ви помогнем да победите негативните коментари от спамъри и конкуренти.

Знаем, че Вашият бранд означава всичко за Вас, затова Ви предлагаме сигурно управление на онлайн репутация, предоставена от опитния екип на WebniMe.

За допълнителна информация и цени се свържете с нас.

TOP