Оптимизация на сайт

Оптимизация на сайт или SEO оптимизация представлява подобряване на кода и съдържанието на сайта за по-доброто му позициониране в Google, Bing, Yahoo, Yandex и останалите търсачки по света. Това означава повече трафик, повече клиенти, повече продажби. В XXI век не е достатъчно само да имате уеб сайт. Нужно е той да бъде оптимизиран.

Оптимизацията на уеб сайт е вид инвестиция в бизнеса или дейността, с която се занимавате. Както, ако имате магазин и той се нуждае от ремонт, постоянно зареждане, промоции, реклами и т.н. Вие влагате средства и усилия в него с цел да привлечете повече клиенти и съответно да увеличите доходите си. Така е и при оптимизацията на сайта с единствената разлика, че един сайт може да бъде по-посещаем, отколкото магазин за играчки по Коледа.

SEO оптимизацията не е еднократен процес и не се прави за един ден, седмица или месец. Етапите на работа се делят на три основни направления – настройки по кода на сайта, оптимизация на страниците и интернет маркетинг.

Те включват:

 • оптимизация на сайт - София от www.webnime.com

  оптимизация на сайт

  SEO анализ и консултация;

 • Подобряване на кода и структурата на сайта;
 • Създаване на XML Sitemap и robots.txt файл, ако няма такива;
 • Изчистване на грешки и „мъртви“ страници;
 • Създаване на friendly URL адреси;
 • Оптимизиране на текстовете и изображенията (правилна и насочена употреба на ключови думи и фрази, H-заглавия, мета описания, алт тагове, мета тагове, anchor текстове, dofollow и nofollow изходящи връзки);
 • Изчистване на скрито, дублирано или копирано съдържание, ако има такова;
 • Създаване на линк билдинг;
 • Оптимизация на сайт по местоположение (NAP и My business page);
 • Мобилна оптимизация на сайт (Responsive design, Mobile Sitemap);
 • Промотиране на сайта във Facebook, Twitter, G+, LinkedIn, Pinterest

100% Ви гарантираме, че така направена оптимизация на сайт ще Ви изкачи на по-горни позиции в резултатите на търсачките.

Пакети и цени за оптимизация на сайт от WebniMe

Бързо запитване

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Използвайки този формуляр, Вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните Ви от този уебсайт.

Когато се заемем с нов проект, ние обръщаме внимание на всеки един детайл, който оказва влияние на оптимизацията на сайта. Стараем се да подготвим сайта така, че да бъде достатъчно конкурентноспособен по всички параметри с останалите оптимизирани сайтове в интернет. Единствено съдържанието би било ключовият елемент, който ще покаже дали Вашият сайт ще бъде по-добър от другите, или не.

Оптимизацията е процес, който няма край. Днес, дори и да сте на първо място, утре ще се появи конкурентен сайт, който има по-добро съдържание от Вашето, повече входящи връзки, повече предлагани продукти и т.н. Запомнете, първите места се заемат само от тези, които полагат грижи за сайта си.

Индивидуален SEO пакет с параметри на клиента

Вие имате сайт, който не е напълно SEO оптимизиран и се нуждаете от индивидуални SEO услуги, които ще подобрят неговата позиция в уеб търсачките. Ние можем да Ви предложим решение. След бърз SEO анализ както на сайта, така и на ключовите думи/фрази, свързани с неговата дейност, ние ще Ви изготвим стратегия как да подобрите оптимизацията му. Ще Ви предложим това, което Вашият сайт няма, като можем да се договорим за цена, удовлетворяваща и двете страни. Просто се свържете с нас.

Оптимизация на сайт
5 (100%) 35 votes