office@webnime.com

LOCAL SEO – ОПТИМИЗАЦИЯ ПО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Ще Ви помогнем да популяризирате бизнеса си по локално търсене

Local seo - оптимизация по местоположениеОптимизацията на сайта Ви по местоположение е добра стратегия, особено ако бизнесът Ви е локализиран в определено населено място. По този начин услугите и продуктите, които предлагате, ще бъдат по-лесно откриваеми от потребителите, които живеят в същото това населено място.

Пример: Аз съм интернет потребител от гр. София и от домашния си компютър търся в Google “козметичен салон ”. Алгоритмите на Google веднага ще свържат местоположението на компютъра ми с Local SEO оптимизираните сайтове в района и ще ги сложат на предни позиции в резултатите си. Така дори един, по-добре оптимизиран сайт на козметичен салон от гр. Варна, ще се класира на по-задни позиции, отколкото локално оптимизиран сайт от гр. София. А може и директно да търся „козметичен салон София“. Резултатът пак ще бъде същият. Първи ще бъдат локално оптимизираните сайтове, а тези, които нямат Local SEO, ще бъдат по-назад.

Според статистика на Google за България:

  • Около 35% от всички търсения имат включени местни параметри (ключови думи като: София, Варна, Пловдив, Бургас и т.н.);
  • По време на пътуване 46% от потребителите откриват местни продукти или услуги през мобилните си устройства (ключови думи като: „най-близка бензиностанция“, „ресторант“, „хотел“ и т.н.);

С увеличаването на локалните търсения (Local Search), LSEO придобива все по-голяма популярност. Уеб сайтовете, които имат добра позиция в търсачките при локално търсене, получават повече посетители. Това неминуемо води и до ръст в продажбите им.

Local SEO е подходящ и за сайтове, които имат офиси из цялата страна. В този случай, информацията за всеки офис ще се оптимизира поотделно. Пример за такива сайтове са тези на банките, хипермаркетите и други.

Local SEOОптимизация за местоположение

За повече информация се свържете с нас на посочените форми за контакт в сайта.

Разбираме важността на локалното оптимизиране, ето защо Local SEO е част от услугите, които предлагаме.

Много наши клиенти останаха изключително доволни и ни довериха, че клиентите им значително са се увеличили.

Цената се определя от това какъв е Вашият сайт, с колко обекта разполага, има ли мобилна версия и др. фактори.

TOP