SEO Консултация за сайт

SEO Консултация от www.webnime.com

Предоставяме SEO консултация за сайтове, които не се откриват в резултатите на търсачките. Услугата е създадена, за да отговори на специфичните нужди на уеб сайтове, онлайн магазини или специализирани сайтове в ниша на силно конкурентни пазарни сегменти и уникални целеви пазари. WebniMe предоставя и персонализирана SEO Консултантска услуга за проекти, които са в процес на изработка. Нашите SEO специалисти с радост ще се заемат с всяко едно предизвикателство.

За да може един уеб сайт да бъде лесно откриваем, той трябва да има изградена правилна техническа структура, добър линк билдинг и най-важното – качествено и форматирано съдържание. Вземайки тези три елемента и оползотворявайки ги да работят за Вашия сайт, без съмнение ще се издигнете до челни позиции в резултатите на Google и другите търсачки. Кога точно? Това е въпрос само на отделено време и вложена инвестиция.

Как извършваме SEO Консултация в WebniMe?

SEO Консултация www.webnime.comПерсонализирана SEO Консултация започва със SEO одит. Той подробно разглежда ключовите фактори, които оказват влияние върху видимостта на Вашия сайт в търсачките – неговата структура, съдържание, изградени линкове и конкуренция. Следва анализ, отчет и препоръки в каква насока да се развие SEO стратегията за оптимизиране на сайта през следващите месеци. Обикновено обсъждаме всички наши препоръки въз основа на Return On Investment или „Възвръщаемост на инвестицията“. Това означава балансиране на необходимите инвестиции в подобряването на даден елемент за потенциални изгоди.

След изготвянето на този индивидуален SEO стратегически план, който е специално разработен само и единствено за Вашия сайт, ние следим всички промени в алгоритмите на търсачките, които могат да доведат до неефективност на стратегията през следващите месеци. При промяна ще бъдете своевременно уведомени.

Стараем се да изградим дълготрайно Партньорство със своите клиенти

Когато извършваме SEO консултация, ние взимаме под внимание цялостната Ви бизнес ситуация. Това включва Вашата марка, позициониране и модели за ценообразуване, както, разбира се, и подходящите ключови думи, отнасящи се за Вашата дейност. Нашите SEO анализатори ще споделят с Вас своя опит и знания, за да може в дългосрочен план да изградим едно успешно сътрудничество.

Какво включва нашата SEO консултация ?

SEO Консултацията се води от наш специалист. Услугата се предлага в два варианта:

  • лична среща в рамките на град София или град Варна;
  • разговор по телефон, Skype или Viber.

За всеки уеб сайт отделяме определено време за подготовка. През него се определя цялостното SEO състояние на сайта, както и на конкурентните му сайтове. Водим си бележки, след което Ви консултираме за всяка една точка по отделно, а именно:

  • Анализ и консултация относно техническата структура на сайта Ви. Това включва качеството на изписания код, възможностите на хостинг плана Ви, скорост на зареждане на сайта, robots.txt файл, карта на сайта (Sitemap), структура на изграждане, URLs и др.
  • Анализ и SEO консултация относно конкуренцията Ви в интернет. Определяне на това какви действия трябва да бъдат приложени, за да се конкурирате ефективно на интернет пазара.
  • Анализ и SEO консултация на ключовите думи и фрази. Насочваме Ви към правилните ключови думи и фрази, отнасящи се за Вашите целеви пазари.
  • Преглед и консултация за съдържанието на Вашия сайт. То трябва така да бъде представено, че да е разбираемо не само за посетителите на сайта, но и за алгоритмите на търсачките.
  • Анализ и SEO консултация относно изградените входящи и изходящи връзки на сайта (Link building). Преглед на количеството и качеството на линковете, както и правилното използване на anchor текстовете.
  • Анализ и SEO консултация за управлението на платени реклами в интернет, както и участие в социалните мрежи.
  • Анализ и консултация за реализациите. Даваме общи съвети за подобряване на Вашия сайт и неговата популярност в интернет с цел увеличаване на трафика, потенциалните клиенти и онлайн приходите Ви.

След проведената SEO консултация всички направени анализи и препоръки ще Ви бъдат изпратени в писмена форма на имейла Ви.

Колко струва една SEO Консултация в WebniMe?

Цената за SEO Консултация се базира на отделеното време, необходимо за изпълнението на дадена задача. Всеки един проект е различен, както и самите сайтове са различни по обем на информация. По тази причина не е възможно да се определи точна фиксирана цена. След като взаимно определим и съгласуваме обхвата на работа, ние ще ви предоставим точна цена за SEO консултацията.

Концентриране на резултатите

Подробен анализ, ясни препоръки и точно изпълнение на последните тенденции в оптимизацията на уеб сайтовете е това, което Ви трябва и това, което нашите SEO консултанти предоставят в уговорения срок и в рамките на бюджета Ви.

SEO Консултация
5 (99.57%) 188 votes